(168)

Fallet med den rysliga skuggan

ljudbok och e-bok


VÀlkommen till SpökbyrÄn! Dimdalens egen akutmottagning för spökerier. HÀr finns Elsa och Kalle som vet det mesta om spöken. Den hÀr gÄngen behöver Frans Fransson deras hjÀlp. Det spökar i hans lÀgenhet och han kan inte sova om nÀtterna för allt ovÀsen! NÄgon krossar porslin i köket, tÀnder och slÀcker lampor och vÀlter ut böcker ur bokhyllan. Och ibland syns en skugga mitt pÄ golvet, trots att ingen stÄr dÀr! Hur hÀnger allt ihop? Som alltid gÀller det att förstÄ vad spöket försöker sÀga. Vem Àr den rysliga skuggan och vad vill den? SpÀnnande, roligt och finurligt nÀr Elsa och Kalle ska lösa fallet!

Böckerna om "SpökbyrĂ„n" Ă€r rafflande och klurig lĂ€sning för lĂ„gstadieĂ„ldern av spĂ€nningsmĂ€starinnan Kristina Ohlsson. Moa Wallin har gjort de generösa och stĂ€mningsskapande illustrationerna. ”Fallet med den rysliga skuggan” Ă€r den första fristĂ„ende boken i serien. LĂ€s ocksĂ„: ”Fallet med det mystiska godismonstret”.

KRISTINA OHLSSON Ă€r en av vĂ„ra mest framgĂ„ngsrika kriminal- och barnboksförfattare och tillhör Sveriges absoluta deckarelit. Hennes böcker har blivit stora lĂ€sarsuccĂ©er, inte minst hennes oerhört populĂ€ra rysare för slukarĂ„ldern. Med titlar som "Glasbarnen", "Zombiefeber" och "Mysteriet pĂ„ Ödeborgen" har hon en central plats i barnens bokvĂ€rld. HĂ€r Ă€r hon aktuell med en ny spĂ€nnande serie för barn i lĂ„gstadieĂ„ldern – SpökbyrĂ„n!

MOA WALLIN har illustrerat böcker för bÄde barn och vuxna. Hon har Àven gjort bilder till spel, lÀromedel och skivomslag. Hennes stÀmningsfulla illustrationer gör SpökbyrÄn och Dimdalen till en extra spÀnnande plats att vara pÄ.



4.5

168 recensioner

Hanah

2024-02-25

sÄ himla bra

Alva

2024-02-04

SĂ„ braaaaaaaaaaaaaaaa!!

Miriam

2023-10-29

Bra