(892)

Falleri, fallera, falleralla

ljudbok och e-bok


Kriminalkommissarie Conny Sjöberg satt i baksÀtet pÄ en civil polisbil och tÀnkte att nÄgonting ömtÄligt och vÀrdefullt höll pÄ att gÄ sönder inom honom.

Det blÄste kalla mÀnniskofientliga vindar i landet, och han började förlora hoppet om att sjÀlv kunna göra nÄgonting för att styra om dem. Teamet var dessutom helt klart ur form och medarbetarna snudd pÄ aggressiva mot varandra. AtmosfÀren inne i bilen var sÄ mÀttad av sorg och ilska att det var med lÀttnad de till slut klev ut och mötte den piskande yrsnön. Och en av de mest fasansfulla brottsplatser de nÄgonsin hade upplevt.

TvÄ personer mördade pÄ öppen gata i centrala Stockholm. En medelÄlders kvinna och en liten pojke, brutalt nedklubbade med en hammare. Och det var bara början. Början pÄ slutet.

Falleri fallera falleralla Àr en rafflande berÀttelse om trasiga mÀnniskor och plötsligt uppblossande svÀrta. Om dem som tar emot och om dem som bara vill ha sina önskningar uppfyllda. Till varje pris. Carin Gerhardsen Àr tillbaka med den Ättonde och avslutande delen i den framgÄngsrika serien om Hammarbypolisen.


UpplÀsare: Stefan Sauk
LĂ€ngd:

4.4

892 recensioner

Karin

2022-10-30

SpÀnnande och vÀlskriven och Stefan Sauks inlÀsning Àr outstanding.

Anonym

2022-10-07

BĂ€sta av de alla

Pia

2022-08-30

Mycket mycket bra serie böcker! LÀs dem i ordning sÄ fÄr du ut mest av dem.