(14)

Fakta om sex

ljudbok och e-bok


De flesta tycker att sex Àr spÀnnande, och mÄnga har frÄgor om sex. Men man kanske inte alltid vill stÀlla dem till en vuxen. DÄ Àr det bra att den hÀr boken finns! HÀr fÄr lÀsaren veta bland annat hur man kan ha sex, hur det kan kÀnnas att vara kÄt, vad en orgasm Àr och vad samtycke betyder. Kort sagt mÄnga viktiga och spÀnnande fakta om sex!

Nypons lÀttlÀsta faktaböcker Àr framtagna för lÀsovana barn och ungdomar. Med lite text men mycket bilder uppmuntrar böckerna till lÀsning. Tack vare den lÀttillgÀngliga formen, det enkla sprÄket och de intressanta Àmnena vÀcker böckerna lÀslust hos sÄvÀl yngre som Àldre lÀsare. FÀrg och form Àr speciellt framtaget för att locka till vidare lÀsning.

LÀttlÀsta böcker frÄn Nypon Àr ofta nÄgot kortare, har alltid ett lÀttare sprÄk och ett innehÄll anpassat för den tÀnkta lÀsarens Älder.



3.0

14 recensioner

Birger

2023-09-11

Mer information om det gÄr bra för Wilmers inte sÄ farligt att du har fÄtt en liten del av mig och det Àr ju en liten del av mig och det Àr ju inte sÄ farligt att du har fÄtt en liten frÄga till Ärets kvinnliga uppfinnare frÄn Lindsdal att tÀnka pÄ

WG

2023-07-15

Varför track du pÄ den hÀr boken dÄ

Wilde

2023-07-07

Om du Àr 9 varför lÀser du dÄ