(149)

Fakta om ridning

ljudbok och e-bok


Ridning Àr en av Sveriges mest populÀra sporter. För att bli en bra ryttare mÄste man lÀra sig att förstÄ hÀsten. Det finns ocksÄ mÄnga ord som Àr bra att kunna om man ska rida. I den hÀr boken fÄr du lÀsa om olika hÀstar, om ryttarens utrustning, om tÀvlingsgrenar i ridning och mycket annat.

Nypons lÀttlÀsta faktaböcker Àr framtagna för de mest lÀsovana eleverna. Med lite text men mycket bilder uppmuntrar böckerna till lÀsning. Tack vare den lÀttillgÀngliga formen, det enkla sprÄket och de intressanta Àmnena vÀcker böckerna lÀslust hos sÄvÀl yngre som Àldre lÀsare.

Gemensamt Àr ocksÄ att de har en innehÄllsförteckning och ibland förekommer mycket enkla diagram, som i en traditionell faktabok. FÀrg och form Àr speciellt framtaget för att locka till vidare lÀsning.

LÀttlÀsta böcker frÄn Nypon Àr ofta nÄgot kortare, har alltid ett lÀttare sprÄk och ett innehÄll anpassat för den tÀnkta lÀsarens Älder.



3.8

149 recensioner

Hanna

2024-03-04

Fantastisk!

Annie

2023-12-23

LĂ€s med lite mer inlevelse

HDG

2023-07-02

😀👍🐎 Lite trĂ„kigt men annars gett bra kanske lite lĂ€ngre men jag har egen hĂ€st sĂ„ det Ă€r dĂ€rför den Ă€r lite trĂ„kig för mig