(276)

Fakta om plast i havet

ljudbok och e-bok


Det finns alldeles för mycket plast i havet. Fåglar, fiskar och andra djur dör av plasten. Det är ett stort problem, men än är det inte för sent att göra något åt det. I denna lättlästa och rikt illustrerade faktabok får vi veta vad som faktiskt händer när plasten hamnar i havet.

Nypons lättlästa faktaböcker är framtagna för de mest läsovana eleverna. Med lite text men mycket bilder uppmuntrar böckerna till läsning. Tack vare den lättillgängliga formen, det enkla språket och de intressanta ämnena väcker böckerna läslust hos såväl yngre som äldre läsare.

Gemensamt är också att de har en innehållsförteckning och ibland förekommer mycket enkla diagram, som i en traditionell faktabok. Färg och form är speciellt framtaget för att locka till vidare läsning.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.



4.2

276 recensioner

2

2024-03-06

om vi människor fortsätter slänga skräp i naturen och i havet så tror jag att vi inte kommer ha kvar våra kära jorden och då blir det nog inte så bra och väldigt bra fakta bra jobbat till er som inte slänger skräp i naturen och ett tips till er som går i skolan eller ska ta med dig något litet ta en burk istället för plast påsar ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🩶❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🐎❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🩶❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🐎🧡❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🩵🩶❤️❤️❤️🩶🩶❤️❤️❤️❤️❤️🩶🩶❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🐎❤️🐎❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🩶❤️❤️❤️❤️🩶❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🩶❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🩶❤️🐎🐎❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🩶❤️❤️❤️❤️🩶❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🩶❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🐎❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🩶❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🐎🐎🐎🐎🐎🐎❤️❤️❤️❤️ Ps.JAG PROTOSTERAR PÅ ATT KASTA SKRAP I NATUREN. hopas ni håller med mig❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Lisa

2022-10-04

Använd mindre plast! Helst ingen. Djuren dör.

Vida

2021-10-04

Bra fakta!