(26)

Fakta om covid-19

e-bok


Världen har drabbats av coronaviruset, som sprider sjukdomen covid-19. Men vad är egentligen ett virus? Och hur stoppar man smittan från att spridas? Här kan läsaren på ett enkelt och begripligt sätt få reda på mer om covid-19 och hur viruset påverkar världen.

Pernilla Gesén har på sina snart tjugo år som författare skrivit över 50 böcker. Med bland annat sina serier om Alva, Jenna och Kompisböckerna har hon etablerat sig som en av de mest populära svenska barnboksförfattarna. Hon har även skrivit böckerna i serien Bara vara vänner som kommer ut på Nypon förlag. Pernilla gör ofta författarbesök i skolor och på bibliotek, och hennes böcker är alltid med på bibliotekens topplistor över de mest utlånade.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.



3.5

26 recensioner

Uta

2023-08-11

varför fortsätter så många att sprida påståendena från FoHM vilka helt saknar grund och inte följer WHO, CDC eller ECDC. Grunden till felen är att C19 är främst en luftburen smitta, mot detta hjälper tyvärr inte handhygien, det är ventilation och munskydd för att hindra spridning som kan hjälpa. tyvärr verkar det enda målet FoHM hade eller har är att minimera oro, inte minimera smitta. Andra stora misstaget var påståenden att smittan inte smittar innan symtom.. majoriteten av oss smittade är från personer utan eller med milda symtom.. detta har orsakat massor av onödig smitta. vi måste kunna ifrågasätta en myndighet, en myndighet bör tvingas hänvisa vilken forskning när de så ofta hänvisar just till forskning men aldrig visat vilken.

Mia

2023-07-06

Inget för mig covid 19 bläää

HEARTS4CHRISTMAS

2023-02-28

GUD va taskig du ÄR!! Bra bok mycke fakta! Jag ska varna min mormor!❤️❤️ Nu kommer jag aldrig resa till kina!