(121)

Fakta om Astrid Lindgren

ljudbok och e-bok


Astrid Lindgren Àr en av vÀrldens mest berömda författare, och hennes böcker Àlskas av unga och gamla över hela vÀrlden. I den hÀr boken fÄr vi veta mer om Astrids liv och Àven trÀffa Pippi, Emil och de andra frÄn Astrid Lindgrens vÀrld!

Nypons lÀttlÀsta faktaböcker Àr framtagna för de mest lÀsovana eleverna. Med lite text men mycket bilder uppmuntrar böckerna till lÀsning. Tack vare den lÀttillgÀngliga formen, det enkla sprÄket och de intressanta Àmnena vÀcker böckerna lÀslust hos sÄvÀl yngre som Àldre lÀsare.

Gemensamt Àr ocksÄ att de har en innehÄllsförteckning och ibland förekommer mycket enkla diagram, som i en traditionell faktabok. FÀrg och form Àr speciellt framtaget för att locka till vidare lÀsning.

LÀttlÀsta böcker frÄn Nypon Àr ofta nÄgot kortare, har alltid ett lÀttare sprÄk och ett innehÄll anpassat för den tÀnkta lÀsarens Älder.



3.9

121 recensioner

Anonym

2022-07-25

Astrid Lindgren Àr verkligen sÄn fantastisk författare!! NÀr jag lyssnar pÄ denna ljudbok sÄ kommer jag ihÄg frÄn min barndom vad jag tittade pÄ och lÀste !! Tack Astrid för att du Àr sÄn fantastisk mÀnniska och för mÄnga !!

Joel

2022-02-08

Tjatig lite efter mitten av ljudboken. Men annars var den bra đŸ‘đŸ»

Wille

2020-07-07

den beskriver fakta. om det Ă€r det man letar efter sĂ„ Ă€r den en femma.👍