(58)

Fadern

ljudbok och e-bok


Återigen skakas WĂ€stholm av vĂ„ld och ond brĂ„d död nĂ€r en manlig vĂ€ktare hittas avrĂ€ttad. PĂ„ bröstet sitter en lapp med texten Till mitt hjĂ€rta frĂ„n pappaoch det dröjer inte lĂ€nge förrĂ€n tvĂ„ liknande mord sker. Henrietta Rollins och utredningsgruppen hittar snart en gemensam nĂ€mnare för offren – de har alla blivit anmĂ€lda för vĂ„ldtĂ€kt, men Ă„talen har lagts ner. Är mördaren nĂ„gon som utsett sig sjĂ€lv till bĂ„de domare och bödel?

Skuggan av seriemördaren Jack Ströms flykt vilar tung över gruppen samtidigt som snaran av lögner dras Ät runt Hannah Fors och spÀnningarna mellan henne och Rollins vÀxer. Ska Hannah lyckas bli fri frÄn sitt förflutna, en gÄng för alla?

Fadern Àr den spÀnnande upplösningen i serien om civilutredaren Hannah Fors och polisen Henrietta Rollins. Böckerna utspelar sig i den fiktiva kuststaden WÀstholm, befolkad av fÀrgstarka karaktÀrer med mörka hemligheter.

Pia Kask föddes 1963 i Kalmar och Àr staden trogen. Hon arbetar som medicinsk sekreterare. HÄrdkokt spÀnning och skrÀck Àr favoritgenrerna och en inspirationskÀlla Àr Stephen King. Pia föredrar det mörka och skruvade framför vardagsskildringar och det mÀrks i hennes texter.Fadern Àr Pia Kasks tredje roman om Hannah Fors. Serien sticker ut ur mÀngden med sin svarta humor och sitt fÀrgstarka persongalleri.


UpplÀsare: Hanna K. Schmitz
LĂ€ngd: