Föda utan rädsla

Läs och lyssna gratis i 30 dagar

Föda utan rädsla

Från 139 kr/månad efter provperioden. Ingen bindningstid.

Föda utan rädsla

Läs och lyssna gratis i 30 dagar

Luta dig tillbaka med Nextorys app och hitta din nästa historia bland hundratusentals ljudböcker och e-böcker.

Från 139 kr/månad efter provperioden. Ingen bindningstid.

Föda utan rädsla

4,2 1385 betyg
5 h 24 min
Allt fler kvinnor upplever en stark rädsla inför sin förlossning. Samtidigt är den svenska förlossningsvården säkrare än någonsin för både mor och barn. Susanna Heli har arbetat med att ge födande kvinnor kraft och stöd under hundratals förlossningar. Här har hon valt ut sina fyra mest effektiva verktyg som hjälper dig att undvika stress och rädsla. Med andning, avspänning, rösten och tankens kraft leds du bort från rädsla och mot trygghet och kraft. Verktygen är enkla och kan användas under födandets alla skeden. De gör förlossningen till en stärkande och positiv upplevelse både för den födande kvinnan och för hennes partner. Föda utan rädsla passar dig oavsett om du är förstföderska eller omföderska, om du väljer att ha bedövning eller föda helt utan smärtlindring, om du är mycket rädd eller bara vill vara förberedd. Kvinnor som läst boken inför sin förlossning: ”Jag känner mig styrkt och lugn av bokens budskap och ser fram emot att föda mitt barn.” ”Verktygen var så användbara och det var inte massor att komma ihåg eller tänka på. Och de var ännu mer användbara allt eftersom värk-förloppet fortskred.” ”Det var jättehäftigt att känna hur rädslan bara försvann.” ”Instruktionerna till min man var suveräna och de var precis så tydliga och informativa att jag kände mig trygg och så att han förstod vilken skillnad hans hjälp gjorde.”

Lyssnar du på ljudboken Föda utan rädsla av Susanna Heli så säger du ja till att föda utan smärta. Boken hjälper dig fokusera på din kropp och hur du kan få kroppen den att göra som du vill när du väntar barn.

Många kvinnor är rädda och oroliga för en framtida födsel. Metoden i boken hjälper dig att ta kontrollen över förlossningen och istället för oro låta kroppen göra vad den behöver göra. Susanna Heli lär dig att som kvinna ta kontroll och lära sig hantera smärta genom en uppsättning olika verktyg som kan hjälpa dig under din förlossning.

Lyssnar du på boken som ljudbok gratis i Nextorys app så kan du gå igenom övningarna i lugn och ro om och om igen. Du får ingående tips hur du ska förbereda dig och användbara tips som hur du med tankens kraft kan få din kropp att agera på det sätt du vill. Exempelvis så kan du med rätt andning hantera en sammandragning med ett mentalt lugn. Fokuserar du på tipsen i ljudboken kan din graviditet och din förlossning bli en positiv upplevelse med mindre smärta istället för rädsla. Boken hjälper dig alltså som kvinna förbereda dig tillräckligt och därmed gå lugnt in i ditt nya föräldraskap. Lyssna på Föda utan rädsla som ljudbok.

Föda utan rädsla är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

 • Ljudbok

  Publicerad : 2019-05-14

  Språk: Svenska

  Förlag Ljudbok: Bonnier Audio

  ISBN Ljudbok: 9789178272365

 • E-bok

  Publicerad : 2019-07-12

  Språk: Svenska

  Förlag E-bok: Bonnier Fakta

  ISBN E-bok: 9789178870752

Visa mer

Det här gillar andra med Nextory

Så bra att kunna lyssna på en bra bok när jag sitter i bilen eller på flyget eller tåget.

AnitaAnita

Lätt att läsa och bra att man kan ställa in bakgrundsfärg och teckenstorlek.

PeterPeter

Snabb och trevlig kundtjänst, bra utbud och snyggt användargränssnitt. Ständig utveckling av appen.

AnnaAnna

4,2

1385 betyg
 • emelie

  2022-10-20

  Väldigt bra förberedande bok inför förlossning. Läste den första gången inför min förra förlossning 2018 och både lyssnat och läst den igen inför kommande förlossning 👌🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag lyssnar i vanliga fall på normal takt (x1) men kände när jag lyssnade på denna bok att jag behövde skruva upp takten till 1.3 för bättre uppläsning enligt mig.

 • Jasmine

  2022-10-16

  Rekommenderas till alla kvinnor -och män och stödpersoner- inför förlossningen!

 • Kariko

  2022-09-18

  En bok jag varmt rekommenderar om du ska föda! Informativt o enkla verktyg samt bra exempel som gör det lättare att förstå. Passar dig o även för stödpersonen som ska vara med att läsa/lyssna på denna!

Ladda fler
Skriv en recension genom att ladda ner appen
img

Hundratusentals historier väntar

Läs och lyssna hur mycket du vill. Du väljer själv när du vill byta eller avsluta ditt abonnemang.

image

Roligare än någonsin med böcker

Fler än 11 000 läsare har gett Nextory fem stjärnor i betyg på App Store och Google Play.

image

Bokutmana dig själv

Sätt upp egna läsmål och följ din egen bokstatistik med funktionerna Bokutmaningen och Läsdagboken.

Böcker av Susanna Heli

visa
amex
master