(276)

Föda barn : barnmorskornas guide till din förlossning

ljudbok och e-bok


Att föda barn är en upplevelse olik alla andra. Att så mycket smärta kan vara normal. Att förlossningar kan skilja sig så mycket åt. Att det kan vara så omöjligt att föreställa sig hur det ska bli. Att det ska komma en ny människa!

Författarna till Föda barn är alla barnmorskor med lång erfarenhet. De är övertygade om att kvinnan, genom kunskap om vad som händer i kroppen och varför det känns som det gör, kan uppleva mindre rädsla och större trygghet och därmed lättare hantera födandets alla olika delar och utmaningar.

De tar upp fakta om hur kroppen fungerar och vad som händer under varje steg av födandet. De utelämnar inget, förskönar inte, utan ger svar på allt man kan vilja veta inför förlossningen och förberedelserna inför den. Här finns bland annat handfasta råd om alla sorters smärtlindring, om mental träning och partnerns roll. Genom hela boken finns personliga förlossningsberättelser som visar på bredden i känslor och upplevelser kopplade till födande.

Föda barn är en uppdaterad och helt omarbetad nyutgåva av Förlossningshandboken från 2009.



4.4

276 recensioner

Sofie

2022-10-05

Mycket bra och informativ bok kring födande. Faktabaserad och rak. Bra för både förstföderskan och omföderskan att lyssna på! Trevlig uppläsare.

Myran

2022-09-29

Informativ på ett lättbegripligt sätt och tar upp det mesta kring förlossning och tiden efter

Karolina

2022-04-06

Informativ