(1864)

Föda utan rädsla

ljudbok och e-bok


Allt fler kvinnor upplever en stark rädsla inför sin förlossning. Samtidigt är den svenska förlossningsvården säkrare än någonsin för både mor och barn. Susanna Heli har arbetat med att ge födande kvinnor kraft och stöd under hundratals förlossningar. Här har hon valt ut sina fyra mest effektiva verktyg som hjälper dig att undvika stress och rädsla. Med andning, avspänning, rösten och tankens kraft leds du bort från rädsla och mot trygghet och kraft. Verktygen är enkla och kan användas under födandets alla skeden. De gör förlossningen till en stärkande och positiv upplevelse både för den födande kvinnan och för hennes partner. Föda utan rädsla passar dig oavsett om du är förstföderska eller omföderska, om du väljer att ha bedövning eller föda helt utan smärtlindring, om du är mycket rädd eller bara vill vara förberedd. Kvinnor som läst boken inför sin förlossning: ”Jag känner mig styrkt och lugn av bokens budskap och ser fram emot att föda mitt barn.” ”Verktygen var så användbara och det var inte massor att komma ihåg eller tänka på. Och de var ännu mer användbara allt eftersom värk-förloppet fortskred.” ”Det var jättehäftigt att känna hur rädslan bara försvann.” ”Instruktionerna till min man var suveräna och de var precis så tydliga och informativa att jag kände mig trygg och så att han förstod vilken skillnad hans hjälp gjorde.”

Lyssnar du på ljudboken Föda utan rädsla av Susanna Heli så säger du ja till att föda utan smärta. Boken hjälper dig fokusera på din kropp och hur du kan få kroppen den att göra som du vill när du väntar barn.

Många kvinnor är rädda och oroliga för en framtida födsel. Metoden i boken hjälper dig att ta kontrollen över förlossningen och istället för oro låta kroppen göra vad den behöver göra. Susanna Heli lär dig att som kvinna ta kontroll och lära sig hantera smärta genom en uppsättning olika verktyg som kan hjälpa dig under din förlossning.

Lyssnar du på boken som ljudbok gratis i Nextorys app så kan du gå igenom övningarna i lugn och ro om och om igen. Du får ingående tips hur du ska förbereda dig och användbara tips som hur du med tankens kraft kan få din kropp att agera på det sätt du vill. Exempelvis så kan du med rätt andning hantera en sammandragning med ett mentalt lugn. Fokuserar du på tipsen i ljudboken kan din graviditet och din förlossning bli en positiv upplevelse med mindre smärta istället för rädsla. Boken hjälper dig alltså som kvinna förbereda dig tillräckligt och därmed gå lugnt in i ditt nya föräldraskap. Lyssna på Föda utan rädsla som ljudbok.



4.2

1864 recensioner

Cecilia

2024-02-12

Bra och informativ med många bra tips. Dock upprepande och teknikerna passar nog inte alla. Kan upplevas som skrämmande men man får ta till sig det man själv känner verkar relevant.

Emma

2024-02-06

Väldigt upprepande, annars bra.

Dennis

2023-12-11

blev rekomenderad denna bok utav vår barnmorska och jag är glad att jag lyssnade på den innan våran bebis föddes / nybliven pappa