(21)

Evangeliet enligt Judas

ljudbok och e-bok


"Evangeliet enligt Judas" kastar nytt ljus över Judas mysterium, inklusive hans motiv för att förrÄda Jesus och vad som hÀnde med honom efter korsfÀstelsen, genom att berÀtta historien genom Judas egna ögon, med de kanoniska texterna som referenspunkt. Denna berÀttelse, som efterliknar evangeliernas berÀttarstil och som till synes skrevs av Judas son Benjamin, Àr provocerande, övertygande och kontroversiell.

"Evangeliet enligt Judas" Àr resultatet av ett intensivt samarbete mellan en av vÀrldens mest populÀra berÀttare, Jeffrey Archer, och en av vÀrldens ledande bibelforskare, Francis J. Moloney. Archer har skrivit en berÀttelse som Àr intressant för 2000-talets lÀsare, medan Moloney har sett till att resultatet Àr trovÀrdigt.

Jeffrey Archer Àr en brittisk författare och f.d. politiker. Archer debuterade som författare 1974 och Àr nu en av Storbritanniens mest framgÄngsrika författare med över 320 miljoner sÄlda böcker vÀrlden över. Hans mest kÀnda bokserier Àr Cliftonkrönikorna och Rivalerna.


UpplÀsare: Dan Kandell
LĂ€ngd:

3.2

21 recensioner

Helena

2023-12-12

dÄlig upplÀsare. trist skriven, vÀldigt evangelietrogen, tillför inget. vÀldigt besviken.

Anonym

2023-07-08

Intressant, hade fÄtt bÀttre betyg om det inte var för alla konstpauser som uppstod.