(255)

Ett stressfritt liv - Din guide till ett liv utan stress, press och oro.

ljudbok


Tomas Lydahl & Dennis Westerberg, bÄda författare, förelÀsare och framstÄende experter inom omrÄdena mental hÀlsa och personligt ledarskap, samtalar om stress, press och oro.

Ljudboken pÄminner om Tomas och Dennis populÀra podcast (Tomas & Dennis podcast), med tiotusentals lyssnare varje vecka.

Ljudboken Ă€r en ”guidning till sinnesfrid som hĂ„ller i sig”. Det Ă€r nĂ€mligen fullt möjligt att ha lugn och ro i sinnet, trots att omstĂ€ndigheterna runtomkring kanske inte Ă€r de allra bĂ€sta.

Tomas och Dennis introducerar och förklarar tre nyupptÀckta och livsförÀndrande principer som ger oss mÀnniskor mer framgÄng och högre livskvalitet. I takt med att lyssnarens medvetenhet kring principerna ökar, vÀxer Àven vÀlmÄendet.

Bokens frĂ€msta syfte Ă€r att öka lyssnarens förstĂ„else kring hur vi mĂ€nniskor fungerar psykologiskt. Deltagaren fĂ„r lĂ€ra sig ett nytt sĂ€tt att förstÄ° och ”hantera” stress, nĂ„got som varken krĂ€ver specifika tekniker eller avancerade metoder.

LÄt dig dock inte luras av den lÀttsamma och smÄtt ironiska tonen. Inte heller av den breda skÄnska dialekten. Bortom all humor och kvickhet, finns nÀmligen ett viktigt och revolutionerande budskap.


UpplÀsare: Kim Bergkvist
LĂ€ngd:

3.9

255 recensioner

Anna

2024-02-29

Det behöver inte vara Jante, att ha en viss ödmjukhet. Över att man har samlat ihop frĂ„n olika delar av det psykologiska fĂ€ltet och förenklat och paketerat utifrĂ„n sin egen erfarenhet. Det Ă€r naturligtvis mĂ„nga som aldrig tittat inĂ„t och som behöver förstĂ„ att tankar bara Ă€r tankar. Och dĂ„ kanske detta kan vara en ingĂ„ng. Men det Ă€r frĂ€ckt att kalla ett förlĂ€ngt podavsnitt för en ljudbok, och att inte credda de teorier och den forskning som ligger bakom det man pratar om, och det Ă€r rent fel att sĂ€ga att t ex kbt Ă€r samma sak som positivt tĂ€nkande. NĂ€r syftet med det Ă€r att framhĂ€va sig sjĂ€lv. Bra om detta kan hjĂ€lpa nĂ„gon som lever med Ă„ngest, sĂ„klart, men det Ă€r för mycket fokus pĂ„ inlĂ€sarnas egen förtrĂ€fflighet för att nĂ„got ansprĂ„k pĂ„ altruism ska bli trovĂ€rdigt.

Martin

2023-04-06

TÀnk vad mitt liv hade varit enkelt, om jag vetat detta tidigare! Jag hade inte nystart in en negativ tanke efter nÀsta! Det Àr sÄ att en negativ tanke föder en annan! Och har du inte stÀdat bort den första sÄ har du snabbt ett helt nystan av negativa tankar! Ja, att tas med! SÄ hÀr behöver du inte ha det! För det Àr just detta, som gör att mÀnniskor blir utbrÀnda "utmattningssyndrom"! Du kan ocksÄ lyckas bli lugn och harmonisk "Àven nÀr en negativ tanke slÄr dig!" Hur gör man!? Lysna pÄ detta! Och gÄ vidare i livet!

Susanne

2022-12-03

Tack grabbar 🙏 jag har fĂ„tt sĂ„ mĂ„nga hjĂ€lpsamma insikter 💯😊