(201)

Ett rent helvete

ljudbok och e-bok


Danuta Àr firma Rent Hus mest uppskattade medarbetare. Hon Àlskar att stÀda och hon Àlskar sina kunder. Men eftersom saker sÀllan undgÄr henne, reagerar hon allt oftare pÄ hur dÄligt hennes kunder mÄr, trots att de har det sÄ bra.

Familjen Seger har slutat prata med varandra och Caroline Seger Àr nÀra ett sammanbrott. Ossian Schröder, framgÄngsrik modeguru, söker efter meningen med livet men pÄ helt fel stÀllen.

Med smÄ och, Àven för den uppmÀrksamme, oansenliga gester, försöker Danuta hjÀlpa sina kunder att se det goda i livet och lÀra dem att uppskatta vad de redan har. Men budskapen missuppfattas, intrigerna tÀtnar och Danuta hamnar oförutsett i skottlinjen.

Ett rent helvete Àr en varm historia om ovÀntade möten och om att finna lyckan dÀr man minst anar den.

ANNE LILJEROTH Àr född 1963 i Skara men bor sedan lÀnge i Stockholm. Hennes första roman pÄ LB Förlag, Jag kan inte sluta grÄta, hyllades i media för sitt sÀtt att ge röst Ät mÀnniskor som drabbats av utmattning. Ett rent helvete Àr hennes sjÀtte roman och första delen i en ny serie.


UpplÀsare: Ella Schartner
LĂ€ngd:

3.7

201 recensioner

Marianne

2023-12-31

Boken Àr bra men jag höll pÄ att ge upp lyssningen pga upplÀsaren. SÄ överdramatisk och samtidigt bedrövad, det drog ner betyget.

Anne-Charlotte

2023-07-04

SÄ trÄkig upplÀsre. LÀt som om hade hela vÀrldens sorger pÄ sina axlar. Orkar inte lyssna klart. En dÄlig upplÀsare förstör en bra bok, men en bra upplÀsare lyfter en sÀmre bok.

Annie

2023-05-08

Fin och lÀsvÀrd