(304)

Ett monster på skolan!

ljudbok och e-bok


Jasper har fått nog av skolan. För det första lämnar retstickan Burt inte honom i fred. För det andra har klassen fått i uppgift att sätta upp en skolpjäs. Gah vad trist! Om han ändå inte vore en explosiv creeper. Då kunde han låtsas vara sjuk. Men tyvärr exploderar creepers så fort de fejkar en hostning. Suck! Jasper har inget annat val än att gå till skolan och börja repetera. Pjäsen handlar om en Ender Dragon och är ganska rolig – tills draken blir levande och riskerar att sätta eld på hela skolan ...

Creepern Jasper är tillbaka med ett nytt spännande äventyr i Minecrafts knasigaste biom. Ett monster på skolan! är andra delen i En Minecraft Creepers dagbok som saxar mellan teaterrepetitioner och en mörk grotta bebodd av Minecrafts farligaste boss: Ender dragon. Den här är Serien (med stort S) för alla spelintresserade mellanstadieläsare som behöver en handlings- och dialogdriven berättelse med humor, action, fisar, zombies och pixliga mober!

Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Copyright © 2023 Zack Zombie Publishing LLC

Minecraft är ett registrerat varumärke som ägs av Mojang Synergies AB och dess respektive ägare. Denna bok är emellertid ett inofficiellt fan fictionverk. Alla karaktärer, namn, platser och så vidare, som beskrivs i boken är varumärkesskyddade och ägda av respektive ägare. Boken är således inte någon officiell licensprodukt och har ingen koppling till Mojang AB eller till någon annan till Minecraft knuten rättighetsinnehavare.

Minecraft ®/TM & © 2009–2016 Mojang.



4.4

304 recensioner

H?kan

2024-04-14

umm. idk

Natalie

2024-03-02

Nice

Anonym

2024-02-11

fantastisk