(618)

Ett hov av taggar och rosor (Ett hov av taggar och rosor, #1)

e-bok


»Sarah J. Maas hittills bÀsta bok. Förtrollande och fantasifull och ett magnifikt vÀrldsbygge.« | USA Today

»BÄde action och attraktion förmedlas mÀsterligt av Sarah J. Maas och hennes flerdimensionella, dynamiska karaktÀrer. Sexigt och romantiskt.« | Kirkus Reviews

NÀr den nittonÄriga jÀgarinnan Feyre dödar en varg i skogen dyker det upp en odjursliknande varelse och krÀver vedergÀllning. Feyre tvingas följa med till ett farligt, magiskt rike hon bara trodde fanns i sagorna, och vÀl dÀr inser hon att varelsen inte Àr ett djur, utan Tamlin: en av de livsfarliga, odödliga feer som en gÄng styrde över deras vÀrld.

Feyres kÀnslor för Tamlin övergÄr sÄ smÄningom frÄn iskall fientlighet till en blixtrande passion som överskuggar alla varningar och lögner hon hört om hans farliga och vackra vÀrld.

Men nĂ€r en urĂ„ldrig, ondskefull skugga vĂ€xer till sig över feernas land mĂ„ste Feyre stoppa den – annars kommer bĂ„de Tamlin och hans vĂ€rld att gĂ„ under.

Ett hov av taggar och rosor Àr den första delen i Sarah J. Maas helt nya fantasyserie. Ett mÄste för alla som gillar Glastronen-serien eller George R. R. Martin.

SARAH J. MAAS Àr en amerikansk ungdomsboksförfattare som slog igenom stort med sin Glastronen-serie och nu har sÄlt över 3 miljoner böcker vÀrlden över. Hon bor i Pennsylvania tillsammans med make och hund. Ett hov av taggar och rosor Àr den första delen i Sarah J. Maas helt nya fantasyserie. Ett mÄste för alla som gillar Glastronen-serien eller George R. R. Martin.



4.4

618 recensioner

Qu?ren

2023-10-27

SpÀnnande, underhÄllande kan inte rekommendera nog!

Emma

2023-10-21

Författaren lyckas verkligen fÄnga kÀnslor, omgivningar och personbeskrivningar pÄ ett helt maaagiskt viss. Det Àr med tvÄng jag mÄste lÀgga undan den ibland.

Anna

2023-08-21

HĂ€nryckand,seg första 3-4 kap sen kunde man inte lĂ€gga ner boken. Och efter 3 dagar blev den utlĂ€st. Verkligen en av de bĂ€ttre böckerna med detta tema. Talande bildsprĂ„k Ă„r som att vara med i hĂ€ndelserna och man bĂ„de grĂ„ter,skrattar och kĂ€nner som karaktĂ€rerna. Otroligt bra skriven. Är nog Ă€nnu bĂ€ttre pĂ„ engelska. Men bra översĂ€ttning. Helt klart vĂ€rd att lĂ€sa