(21)

Ett fantastiskt liv

ljudbok och e-bok


Disa Krona har ett Ă„r kvar att leva.

För att ta vara pÄ den sista tiden bestÀmmer hon sig för att inte berÀtta för nÄgon om bröstcancern - det sista hon vill Àr att vara en börda för sina nÀrmaste. IstÀllet vill hon göra nÄgot nytt och befriande. Hon vill bli kriminell.

Samtidigt som hon planerar sin första olagliga handling dyker William upp i butiken dÀr hon arbetar. Han Àr en framgÄngsrik advokat, vÀltalig och en aning tillknÀppt. Han Àr allt annat Àn vad Disa tycker sig behöva, men ÀndÄ kan hon inte motstÄ nÀr han bjuder ut henne. För att skrÀmma bort honom försöker hon sabotera dejten, men det gÄr inte som planerat.

Allteftersom cancern tar över och kroppen bryts ner av de starka medicinerna blir det svÄrare att dölja sjukdomen för systern Susanne och mamman som inte kan sluta lÀgga nÀsan i blöt. Samtidigt dyker frÄgan upp inom henne. Hur ska hon sjÀlv hantera sorgen över att livet snart Àr slut?

Ett Fantastiskt Liv Àr en virvlande feelgoodroman om livet, systerskap, starka vÀnskapsband och familjerelationer mitt i Stockholm pulserade stadsliv.


UpplÀsare: Carla Abrahamsen
LĂ€ngd:

3.3

21 recensioner

Safa

2022-11-30

Rekommenderas starkt! En bok som Ă€r spĂ€nnande, rolig och skön att lĂ€sa.. ❀❀❀