(168)

Ett bloss i Barcelona

ljudbok och e-bok


Om nÄgra timmar lyfter planet till Barcelona och Lydia kommer att sitta vid en fönsterplats, ensam med en stark gin och tonic i handen. Ett hej dÄ-brev vÀntar pÄ hennes mans skrivbord och deras dotter Àr överlÀmnad till sin farmor. FrÄn och med nu ska Lydia lÀgga noll procent energi pÄ att vara till lags och hundra procent energi pÄ att söka efter sin förlorade lust. Hon vet att det hon gör Àr oförlÄtligt men alternativet vore Ànnu vÀrre. Hon mÄste resa bort för att nÄgonsin kunna hitta hem.

NÀr Philip kommer hem till lÀgenheten i Vasastan och förstÄr att Lydia har stuckit vÀnds tillvaron upp och ner. Hur kan hans fru bara lÀmna honom utan förvarning? Men framför allt, hur kan en mamma lÀmna sin nyfödda dotter? En resa för att förstÄ varför Lydia har försvunnit tar sin början och till slut ser Philip ingen annan utvÀg Àn att följa i hennes fotspÄr.

Ett bloss i Barcelona Àr en roman om relationer, förvÀntningar, lust och om att tappa bort sig totalt för att kunna hitta rÀtt.

MALIN LETSER debuterade 2019 med Brevet till Alice som fick ett mycket fint mottagande. Malin arbetar som journalist och bor i Stockholm med sina tvÄ döttrar. Precis som Lydia i Ett bloss i Barcelona har Malin bott i Barcelona och har en förkÀrlek till Spanien.



3.5

168 recensioner

Anonym

2023-09-02

Intressant att fÄ insyn i hur det kan vara att som mamma lÀmna sitt barn. UpplÀsaren var lysande!

Birgitta

2023-04-23

En fantastisk historia om förbjudna kÀnslor som nybliven mamma

Anonym

2023-03-19

DÄlig bok! Delvis vackra bilder men innehÄllslösa! Blev inte bÀttre mot slutet, tvÀrtom:(