(68)

Equestria Girls - Everfree-legenden

ljudbok och e-bok


Äntligen Ă€r det dags för vĂ€nnerna pĂ„ Canterlot High att Ă„ka till Camp Everfree! Alla har verkligen sett fram emot den hĂ€r dagen. Men för Twilight Sparkle börjar resan pĂ„ ett riktigt obehagligt sĂ€tt. Redan pĂ„ bussen drömmer hon mardrömmar om att hon ska förvandlas till den onda Midnight Sparkle igen. Kan det hĂ€nda, eller var det bara en oskyldig dröm?

LÀgerledaren Gloriosa Àr kanske den hurtigaste personen som Sunset Shimmer nÄgonsin trÀffat. Men stÀmningen verkar minst sagt spÀnd mellan Gloriosa och hennes bror Timber. Har det nÄgot med den mystiske Filthy Rich att göra? Eller kan det rentav vara den magiska Gaia Everfree som ÄtervÀnt, precis som legenden förutspÄtt? En sak Àr sÀker - det Àr nÄgot konstigt som pÄgÄr i skogen. FrÄgan Àr bara vad.

I Equestria Girls: BerÀttelser frÄn Canterlot High fÄr vi följa vÄra favoritponnys - som tvÄbenta tjejer! De Àr elever pÄ Canterlot High pÄ heltid, och magiska ponnytjejer pÄ deltid! I böckerna om My Little Pony lÀr vi kÀnna Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rarity, Rainbow Dash och alla deras vÀnner!

Perdita Finn Àr en barnboksförfattare och före detta lÀrare frÄn Catskillbergen i New York. Hon har bland annat skrivit böcker för My Little Pony och Alvin och gÀnget.


UpplÀsare: Evamaria Oria
LĂ€ngd:

4.5

68 recensioner

Clara

2022-10-09

Den tog 3 kvĂ€llar för mig att höra 👂

Idun

2022-01-13

DEN ÄR FANTASTISK đŸŸ„đŸŸ§đŸŸšđŸŸ©đŸŸŠđŸŸȘ đŸ”ŽđŸŸ đŸŸĄđŸŸąđŸ””đŸŸŁ đŸŸ«âŹ› âŹ›âŹœâ—Œâ—»â—Ÿâ—œâ–Ș▫