(51)

Equestria Girls - En minnesvärd vänskap

ljudbok och e-bok


Canterlot Highs årsbok ska äntligen färdigställas och i år är det Sunset Shimmer som är redaktör. Snart visar det sig också att hon och hennes vänner vunnit kategorin "Bästa vänner". Precis som hon önskat!

Men hennes lycka får ett abrupt slut när en mystisk magi förändrar allt över en natt ... Plötsligt verkar det som att hon försvunnit ur sina vänners minnen! Allt de kommer ihåg är hur hemsk hon var när de träffades för första gången.

Vad är det egentligen som har hänt hennes vänner och kommer de någonsin få tillbaka sina minnen? Sunset Shimmer inser att det bara finns en person som kan hjälpa henne. Eller rättare sagt, en ponny...

I Equestria Girls: Berättelser från Canterlot High får vi följa våra favoritponnys - som tvåbenta tjejer! De är elever på Canterlot High på heltid, och magiska ponnytjejer på deltid! I böckerna om My Little Pony lär vi känna Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rarity, Rainbow Dash och alla deras vänner!

Perdita Finn är en barnboksförfattare och före detta lärare från Catskillbergen i New York. Hon har bland annat skrivit böcker för My Little Pony och Alvin och gänget.


Uppläsare: Ida Olsson
Längd: