(411)

En vinterromans

ljudbok och e-bok


Efter en livsomvÀlvande olycka Äker Angie LeCroix till sina slÀktingar i Virgin River i hopp om en fridfull jul och samtidigt komma undan sin vÀlmenande men kontrollerande mamma.

Patrick Riordan besöker Àven han sin slÀkt i Virgin River över julen och passar pÄ att omvÀrdera sin tuffa karriÀr som kapten för flottan. NÀr han möter Angie dras de ohjÀlpligt till varandra. De inleder en romans, och vad som var menat att vara en lugn vinterledighet blir allt annat Àn det!

Angie och Patrick försöker förbereda sig pĂ„ att lĂ€mna varandra efter helgerna, men mitt i allt julstök inser de snart att de har nĂ„got seriösare pĂ„ gĂ„ng Ă€n bara en liten flirt. Kanske kan familjerna Sheridan och Riordan styra in dem pĂ„ rĂ€tt spĂ„r – och ge dem en jul i sann Virgin River-anda!



4.2

411 recensioner

Yvonne

2023-05-27

Ytterligare en intressant reaktion pÄ vÀnskap angÄende vad som menas nÀr nÀr man lovar att ta hand om och stötta nÀr bÀsta vÀnnen dött!

Maria

2023-04-13

NÀe, nu tror jag att författaren tappat stinget. Denna bok Àr milslÄnga frÄn samma kvalitet som de tidigare. Rekommenderas icke.

Carina

2023-01-09

Toppen bok. Gillar den!!!