(997)

En storm i juletid

ljudbok och e-bok


Första advent stÄr för dörren och hela Stockholm förbereder sig för den stundande högtiden. Vanligtvis Àlskar Alice allt gnistrande pynt och alla ljusdekorationer, men inte i Är. Hon har svÄrt att komma över det stora svek hon utsattes för julen innan och har dragit sig undan i en liten andrahandslÀgenhet pÄ Mariaberget pÄ Södermalm.

För att hanka sig fram hjÀlper hon aspirerande författare med deras bokmanus, fjÀrran frÄn den lysande framtid hon en gÄng varit spÄdd. NÀr Alice kontaktas av Samuel Engman, en omtalad deckarförfattare, angÄende hans nya manus, tackar Alice mot sin vilja ja till uppdraget, eftersom bankkontot Àr tomt. Samarbetet gÄr trögt till en början, och till rÄga pÄ allt blir Alice hela tiden störd - av den lilla flickan Poppy och av katten Confucius, vars excentriska Àgarinna gör allt för att locka ut Alice ur ensamheten.

I takt med att julen nÀrmar sig mjuknar Alice, men klarar hon att lÀgga förra vinterns svek Ät sidan och börja lita pÄ mÀnniskor igen?

Efter succétrilogin om familjen Bergendahl Àr Camilla Davidsson nu aktuell med en fristÄende julroman. En storm i juletid utspelar sig pÄ Söders höjder och i den gnistrande fjÀllvÀrlden, och innehÄller spÄr av romantik, svek, julmys och författardrömmar.


UpplÀsare: Gunilla Leining
LĂ€ngd:

3.9

997 recensioner

Karin

2022-10-22

Fin historia om kÀrlek, svek och jul. Kul med parallellstorstoryn om författarskap

C

2022-06-21

Lite omogen o feg huvudperson, retade mig tyvÀrr en del pÄ henne. Gunilla Leining Àr som alltid en mycket bra upplÀsare.

Renate

2022-03-03

Trevlig och mysig