(5)

En omfattande Guide till Mediumskap - Del1

e-bok


Den hÀr boken Àr den första i en serie av tre som handlar om att utveckla dina andliga förmÄgor till att arbeta som synsk eller medium. Det Àr ett alldeles för stort Àmne för att kunna fÄ plats i en enda bok och det Àr essentiellt att ta ett steg i taget.

HÀr fÄr du kunskapen och pÄ sÄ sÀtt ocksÄ möjligheten att bygga upp en solid grund att stÄ pÄ, för att sedan kunna bygga vidare pÄ den med en djupare förstÄelse över din roll i detta samarbete som sker med ditt andliga team.

Det Àr verkligen en omfattande guide till mediumskapet dÀr du fÄr en konkret förstÄelse för hur du kan bÄde utveckla och förstÀrka ditt band med först och frÀmst dig sjÀlv och dina guider i andevÀrlden, men sedan ocksÄ processen som sker nÀr du höjer ditt medvetande till den andliga nivÄn dÀr denna kommunikation sker.

Denna trilogi ger dig den kunskap du behöver veta för att utveckla ditt mediumskap pĂ„ ett bra sĂ€tt – detta Ă€r en helt ny nivĂ„ pĂ„ utgivna böcker inom det hĂ€r Ă€mnet.



4.2

5 recensioner

Hanna

2021-08-25

Jag har inte lÀst klart boken. Vet inte om jag kommer att göra det. Finns massor av spÀnnande aspekter, men mycket Äterupprepar sig gÄng pÄ gÄng och det blir nÀstan lite.. hm. Finner inte rÀtt ord. Jag Àr nog redan lite för insatt sÄ det blir för mycket Äterupprepning helt enkelt.