(458)

En ny jord : Ditt inre syfte

ljudbok


Med bĂ€stsĂ€ljaren Lev livet fullt ut! etablerade Eckhart Tolle sig som en av vĂ„r tids ledande andliga lĂ€rare. Åtta Ă„r senare kommer nu den hett efterlĂ€ngtade uppföljaren. Med utgĂ„ngspunkt i den tidigare boken leder författaren oss bortom vĂ„ra egna liv för att visa oss hur vi kan föda fram en ny och mer kĂ€rleksfull vĂ€rld. FörutsĂ€ttningen Ă€r en radikal förĂ€ndring i vĂ„r medvetenhet, frĂ„n den nuvarande identifikationen med egot till ett helt nytt sĂ€tt att se pĂ„ vilka vi Ă€r. Vi fĂ„r uppleva vĂ„r innersta natur, som Ă€r nĂ„got oĂ€ndligt mycket större Ă€n vi nĂ„gonsin kunnat förestĂ€lla oss.

Eckhart Tolle Àr en av vÄr tids mest originella och inspirerande andliga lÀrare. Hans enkla och samtidigt insiktsfulla budskap har hjÀlpt tusentals mÀnniskor att finna inre frid och tillfredsstÀllellse. Tolle bor i Vancouver i British Columbia, men reser och verkar över hela vÀrlden.



4.5

458 recensioner

Alice

2022-08-29

Rekommenderar att börja med att lĂ€sa Tolles ”Lev livet fullt ut”, för mig kĂ€nns detta lite som en uppföljning av de tankar och teorier som presenteras dĂ€r, sĂ„ tror man fĂ„r en bĂ€ttre förstĂ„else för denna bok dĂ„. Tolles tankar om medvetenhet och att befinna sig i det enda sanna nuet har verkligen hjĂ€lp mig vĂ€ldigt mycket med att minska pĂ„ stress och kĂ€nna mer glĂ€dje. Mycket bra upplĂ€st.

Anonym

2022-08-15

SĂ„ givande och inspirerande och motiverande.

Luis

2022-07-20

NÄgra tÀnkvÀrdheter , sekitistiskt i tonen, kallar allt sÄ om vÀrderas som negativt för ego, en vanlig beteendeanalys pÄ Àltande hade gjort boken tvÄ sidor lÄng , gör mystik av naturliga försvarsmekanismer, som billig lunchbuffe ungefÀr, allt smakar likadant