(13)

En man till Amanda

ljudbok och e-bok


Finns det nÄgot bÀttre Àn att se vÄrens primörer skjuta skott?

För Amanda som Àr uppvuxen bland morötter och tomatplantor pÄ familjens handelstrÀdgÄrd Àr svaret inte sjÀlvklart. Hon lÀngtar snarare efter varma klipphÀllar och ett glas rosé hos morfar i Ulebergshamn. Den tillvaron fÄr hon en del av nÀr hon ÄtervÀnder hem frÄn Göteborg för att sommarjobba. Framtidstvivel och kÀrleksbekymmer fÄr stanna kvar i den lilla studentettan.

Men nÀr en hemlighet slipper fram tar sommaren en ovÀntad vÀndning. Sakta gÄr det upp för Amanda att den lilla vÀstkustidyllen rymmer sÄ mycket mer och att bÄde morfar och hans gÄrd erbjuder en plats dÀr drömmar kan slÄ rot.

En man till Amanda Àr en riktig kÀrleksförklaring till vÀstkusten, havet och handelstrÀdgÄrden. En feelgoodroman dÀr familjerelationer, vÀnskap och ett eller till och med flera pyrande kÀrleksintressen stÄr i fokus. En lovande debut av Emma Lind som jag ser fram emot att lÀsa mer av! /Sofia Ymén

Författare, journalist, kommunikatör och copywriter. Emma Lind tror att man Àr alla sina tidigare yrken, precis som man Àr alla sina Äldrar. Emma Àr född 1978 och bor med sin stora familj pÄ vÀstkusten. Debutromanen handlar om det viktigaste som finns - att skapa möjligheter för kÀrlek att vÀxa.


UpplÀsare: Helena Zetterman
LĂ€ngd: