(24)

En man av stil och smak

ljudbok


"En man av stil och smak" Àr en rysande skrÀckhistoria dÀr det moderna Stockholms öde stÄr pÄ spel och den fristÄende fortsÀttningen pÄ "Jag sÄg henne idag i receptionen".

CeO Molin skulle kunna vara en av killarna i Akademien. Eller i Snabba Cash. Han Ă€r bibliotekarie vid Kungliga Biblioteket, men ocksĂ„ gentlemannatjuv och en beryktad playboy. CeO har tidigare levt ett rikt liv med stort umgĂ€nge och extravaganta fester i sin paradvĂ„ning mitt i centrala Stockholm. Men den vĂ€lpolerade ytan skrapas sakta men sĂ€kert bort och hans förflutna börjar komma ikapp honom. Det Ă€r bara en tidsfrĂ„ga innan CeO kan knytas till bokstölderna pĂ„ sin arbetsplats och farorna hopar sig nĂ€r han dessutom hotas av dunkla makter som slĂ„ss om kontrollen över hans liv – och död.

Anders Fager (f. 1964) Àr en svensk författare bosatt i Stockholm. Han debuterade 2009 med novellsamlingen Svenska kulter och har sedan dess gett ut flera böcker inom skrÀckgenren. Utöver skönlitteratur skriver Anders Fager Àven för teater, spel och TV. KaraktÀristiskt för hans berÀttande Àr samtidsskildringar som kantas av skrÀckromantik och som inte allt för sÀllan utmanar konventionerna.


UpplÀsare: Anders Fager
LĂ€ngd:

3.6

24 recensioner

Johannes

2022-10-20

Inte riktigt lika bra som del 1, men underbart med cthulhu i Sverige.