(701)

En krona av gyllene ben

ljudbok och e-bok


Del 3 succéserien Blod och aska. FrÄn #1 New York Times bÀstsÀljande författaren Jennifer L. Armentrout.

Hon har varit offer och överlevare...

Poppy hade aldrig drömt om sÄdan kÀrlek som hon funnit hos prins Casteel. Hon vill njuta av sin lycka, men de mÄste först befria Casteels bror och hitta hennes egen. Det Àr ett farligt uppdrag med lÄngtgÄende konsekvenser som ingen av dem hade drömt om. För Poppy Àr den utvalda, den vÀlsignade. Atlantiens sanna hÀrskare. Hon bÀr blodet frÄn Gudarnas konung inom sig. Kronan och riket tillhör henne.

Fienden och krigaren...

Poppy har alltid bara velat kontrollera sitt eget liv, inte andras, men nu mÄste hon vÀlja att antingen överge sin födslorÀtt eller gripa den förgyllda kronan och bli Köttets och eldens drottning. Men nÀr kungadömenas mörka synder och blodiga hemligheter Àntligen avslöjas, reser sig en sedan lÀnge bortglömd makt och utgör ett verkligt hot. Och de kommer att göra allt för att se till att kronan aldrig kommer att sitta pÄ Poppys huvud.

En Àlskare och hjÀrtevÀn...

Men det största hotet mot dem och Atlantien Àr det som vÀntar i vÀster, dÀr Drottningen av blod och aska har egna planer, planer som hon har vÀntat i hundratals Är pÄ att fÄ genomföra. Poppy och Casteel mÄste göra det omöjliga - resa till gudarnas land och vÀcka konungen sjÀlv. NÀr chockerande hemligheter och den vÀrsta typen av förrÀderier uppdagas, och fiender dyker upp för att hota allt Poppy och Casteel har kÀmpat för, kommer de att upptÀcka hur lÄngt de Àr villiga att gÄ för sitt folk, och för varandra.

Och nu ska hon bli drottning...


UpplÀsare: Siham Shurafa
LĂ€ngd:

4.4

701 recensioner

Stina

2024-03-25

vilken detaljerade beskrivande författarsÀtt. spÀnningen i handlingen ökar och ökar, historier vÀnder, mycket hÀnder. rekomenderar verkligen hela bokserien och hoppas pÄ fortsÀttning.

Ulrika

2024-03-21

Men sĂ„ jag lĂ€ngtar efter nĂ€sta. Jag har gĂ„tt runt med hörlurar i flera dagar och lyssnat pĂ„ den hĂ€r boken! ⭐⭐⭐⭐⭐

Amanda

2024-03-12

Man kan inte sluta sĂ„hĂ€r 😭