(80)

En hemlig plats

ljudbok och e-bok


Den vÀrsta dagen i hans liv var inte nÀr hans syster försvann ...

Det var dagen dÄ hon kom tillbaka.

Joe ville aldrig Ă„tervĂ€nda till Arnhill. Med tanke pĂ„ hur det varit med hans gamla gĂ€ng – sveket, sjĂ€lvmordet – och det som hĂ€nde nĂ€r hans syster försvann, ville han aldrig mer se sin hemstad. Men Joe har inget val, inte nĂ€r ett blodisande mejl hamnar i hans inkorg:

Jag vet vad som hÀnde din syster.

Nu hÀnder det igen 


Att lura till sig ett lÀrarjobb pÄ skolan han gÄtt pÄ Àr enkelt. Att konfrontera sina före detta vÀnner, som inte Àr sÀrskilt glada att se honom igen, och samtidigt försöka undvika fi enderna han har skaffat sig sedan dess, Àr svÄrare.

Men det svÄraste av allt blir att Äterse den gamla övergivna gruvan dÀr hans liv förÀndrades för alltid och till sist inse den skrÀmmande sanningen om Arnhill, sin syster och sig sjÀlv.

Den vÀrsta dagen i Joes liv var nÀmligen inte nÀr hans syster försvann.

C. J. Tudor Àr en författare som hamnat pÄ Sunday Times bÀstsÀljarlista med böcker som har publicerats i fyrtio lÀnder över hela vÀrlden. Hon har vunnit International Thriller Writers Award och Strand Magazine Award för bÀsta debutroman. Hon bor i Sussex i England med sin partner och dotter.

”Storbritanniens kvinnliga motsvarighet till Stephen King.”

– DAILY MAIL

”C.J. Tudor Ă€r fantastisk. Jag lĂ€ngtar efter att se vad hon hittar pĂ„ hĂ€rnĂ€st.”

– HARLAN COBEN

”Tudors Kritmannen var en enastĂ„ende thriller med en ny frĂ€sch röst och en kuslig intrig. En hemlig plats Ă€r till och med Ă€nnu bĂ€ttre.”

– THE WASHINGTON POST

”Ett mĂ„ste för alla skrĂ€ckfantaster.”

– DAILY EXPRESS

”Mörk, gotisk och oerhört fĂ€ngslande.”

– J.P. DELANEY

”Om du gillar mina grejer kommer du gilla den hĂ€r.”

– STEPHEN KING

”Helt lysande. Jag var fĂ€ngslad frĂ„n början till slut. Jag förvĂ€ntade mig en otĂ€ck skrĂ€ckhistoria som jag skulle behöva lĂ€sa med alla lampor i huset tĂ€nda, men den hĂ€r boken Ă€r mycket mer Ă€n sĂ„.”

– C.L. TAYLOR


UpplÀsare: Mimmi Kandler
LĂ€ngd:

3.6

80 recensioner

Malin

2023-04-01

Min nya favorit författare ❀

Maria

2021-08-18

Gav upp efter 2h

Mamm-Ann

2021-06-22

SpÀnnande!