(1365)

En gång är ingen gång

ljudbok och e-bok


Kort om handlingen:

För Miranda Norberg innebär den stundande skilsmässan att hon är singel för första gången sedan tonåren. Hon försöker att inte vara avundsjuk på sin storasyster Alice som redan hunnit bli mamma och dessutom är kär upp över öronen i mannen hon snart ska gifta sig med. En kväll när känslan av misslyckande blir mer än vad Miranda kan hantera, ger hon sig ut i jakt på något som kan distrahera henne. Och hon hittar honom. Ung, snygg och raka motsatsen till hennes exman.

Wilhelm Lundkvist har återvänt till Sverige inför sin bror Noas bröllop, men det dröjer inte länge förrän hans pappas missnöje får honom att söka alla pauser han kan få från föräldrahemmet där tiden stått stilla. När han inser att den vackra kvinnan han flirtar med på krogen i själva verket är Miranda, Noas fästmös lillasyster och deras barndomsgranne, är det redan för sent. Attraktionen är för stark och när hon ber honom att följa med honom hem kan han inte säga nej.

När det blir dags för bröllop möts de igen och vad som skulle varit ett möte mellan främlingar förvandlas till något helt annat.



4.0

1365 recensioner

Lina

2024-04-02

Spännande böcker , lätt att ”lära känna” personerna och följa med i historian.

Kristin

2024-02-16

Fin historia

Anonym

2023-12-07

ÄLSKADE den här boken! Det var värkligen intressant att få en inblick i willhelms och mirandas liv. Utöver dem få felstavningarna så var det värkligen en toppen bok!