(5)

En falsk ton

ljudbok och e-bok


Andra boken i De 39 gÄtorna-serien efter Benknotornas labyrint

»BlÀndar med sin spÀnning, sina plötsliga vÀndningar i intrigen och sin humor.« School Library Journal

Nyhetsflash! Amy och Dan Cahill sÄgs precis pÄ ett tÄg, pÄ jakt efter en av de 39 gÄtor som Àr spridda över vÀrlden. Men vÀnta nu: polisen rapporterar om ett inbrott pÄ ett lyxhotell, och de misstÀnkta Àr mÀrkligt lika Amy och Dan.

Uppdatering: Amy och Dan har nu skymtats i en bil... nej vÀnta, i en motorbÄtsjakt. Och nu verkar de jagas av en arg folksamling? NÀr en ny ledtrÄd kommer inom rÀckhÄll kan vad som helst hÀnda...

En falsk ton Àr andra boken i den actionfyllda De 39 gÄtorna-serien, dÀr en rad framstÄende barnboksförfattare avlöser varandra. Ett storslaget Àventyr med hela vÀrlden som arena, som den hÀr gÄngen tar oss till Venedig!

GORDON KORMAN [f. 1963] Àr en kanadensisk-amerikansk författare vars barn- och ungdomsböcker har sÄlt i 30 miljoner exemplar vÀrlden över och som haft flera böcker pÄ New York Times bestsellerlista. En falsk ton Àr Gordon Kormans bok i De 39 gÄtorna-serien, efter Rick Riordans Benknotornas labyrint.


UpplÀsare: Jesper Fransson
LĂ€ngd:

4.2

5 recensioner

Vendela

2023-06-12

Jag blir galen om jag inte fĂ„r veta fortsĂ€ttningen. Och tyvĂ€rr finns det inga fler böcker inlĂ€sta i serien mer Ă€n de hĂ€r tvĂ„! Och dessutom sĂ„ Ă€r de hĂ€r tvĂ„ böckerna de enda som Ă€r översatta till svenska Ă€n sĂ„ lĂ€nge! 😍 → 😭 (FĂ„r vĂ€ll ta och lĂ€ra mig Engelska dĂ„, lol)