(1028)

En enkel till Indien

ljudbok och e-bok


”En glittrande lĂ€supplevelse! Cassandra Brunstedt Ă€r Sveriges svar pĂ„ Jojo Moyes.” FĂ©lice Jankell

Modejournalisten Ella Franks vildaste dröm blir till verklighet nÀr hon tackar ja till tjÀnsten som chefredaktör för vÀrldens största modemagasin, som ska lanseras i Skandinavien. Men mitt i drömmen inser Ella att hon borde varit försiktig med vad hon önskade sig. Erbjudandet som verkar för bra för att vara sant, med inflytande, pengar och lyxiga champagnemingel, visar sig snart vara just det. Och en olycka kommer sÀllan ensam. NÀr Ellas liv rasar samman vet hon inte lÀngre vad hon ska ta sig till.

Utmattad och besviken bokar hon en enkel biljett till Indien och checkar in pÄ ett ashram. DÀr möter hon meditationslÀraren Amit som öppnar hennes ögon pÄ fler sÀtt Àn hon trodde var möjligt.

En enkel till Indien Àr en roman om att nÄ en ÄtervÀndsgrÀnd och lÀra sig hitta nya vÀgar framÄt. Om livsförÀndrande insikter och den magi som först kan uppstÄ nÀr man saktar ner och skapar rum för den.

CASSANDRA BRUNSTEDT Àr född 1987 och har arbetat som redaktör, redaktionschef och VD pÄ magasin som ELLE Decoration, ELLE mat och vin och Metro Mode. Idag Àr hon chef för innehÄll och PR pÄ klÀdkedjan Indiska. Under en lÀngre vistelse i Indien utbildade hon sig till yogalÀrare och har Àven vidareutbildat sig till holistisk coach. Nu Àr hon aktuell med sin debutroman, En enkel till Indien.


UpplÀsare: Hedda Stiernstedt
LĂ€ngd:

3.9

1028 recensioner

Maja

2024-03-12

mysig feelgood!

Maria

2023-10-17

gillade verkligen upplÀsaren!

Christa

2023-10-12

den var ganska seg. gillade inte upplÀsaren, hon lÀt för barnslig