(246)

En andra chans i juletid

ljudbok och e-bok


Veronica har burit pÄ en familjehemlighet i nÀstan femtio Är. En hemlighet som kommer att förÀndra livet för alla involverade efter den kommit ut. Sittande vid köksbordet en juldag i Lund börjar hon sakta men sÀkert berÀtta historien hon burit inom sig ett halvt sekel för sitt barnbarn Chloe.

Året Ă€r 1971 och unga Veronica har flyttat till drömmarnas stad – London. Och det Ă€r dĂ€r, en vacker decemberdag, dĂ„ hon för första gĂ„ngen möter hans blick. Med ögon att drunkna i och ett leende som gör henne knĂ€svag kan Veronica inte hjĂ€lpa att falla för den vackra italienaren Francesco. Men livet kommer emellan och hemligheten tĂ€r isĂ€r det förĂ€lskade paret.

Med hjÀlp av sitt barnbarn vÀcks Veronicas hopp pÄ nytt och det Àr Àntligen dags att kÀmpa för det hennes hjÀrta vill ha. Men kommer de lyckas hitta tillbaka till varandra eller Àr deras kÀrlek för evigt förlorad?

Anethe Bergendahl föddes Är 1963 i Malmö. Med ett brinnande intresse för skrivande Ànda sedan barnsben har hon lÀnge haft författardrömmar. Drömmen gick Àntligen i uppfyllelse 2018 dÄ hon gav ut sin första bok Livet blir aldrig som man tÀnkt. En andra chans i juletid Àr hennes fjÀrde feelgoodroman.


UpplÀsare: Sofia Berntson
LĂ€ngd:

3.6

246 recensioner

Marie

2024-01-22

Bra

Anonym

2024-01-04

Klarar inte av att lÀsa ut boken! SÄ mÄnga upprepningar av samma information med Àven en del faktafel har uppkommit och dÄ har jag dÄ inte ens lÀst hela boken!

Elisabet

2023-11-01

inte i min smak