(3937)

Elva änkors man

ljudbok och e-bok


Nätdejting, medial blottläggning och snåriga samtyckeslagar Denise Rudberg berör återigen vår samtids brännheta ämnen i ny elegant crime- roman.

En nyskild kändispolitiker kontaktar polisen efter att ha blivit grovt sol-och-vårad av en man på en nätdejtingsida. Hennes färska skilsmässa har redan synats i alla medier och det känsliga fallet hamnar hos Marianne Jidhoff och kollegorna på särskilda enheten som står inför nya tider. Efter att Torsten Ehn valt att byta tjänst har Torsten och Marianne nu en möjlighet att ta sin relation till nästa nivå. Men flytten har också fört med sig att Mattias Sohlberg, son till Mariannes döde exman, fått en plats i syjuntan. Parallellt blir Augustin Madrid kontaktad av en bekant som sitter häktad för en våldtäkt mot en heterosexuell man.

ELVA ÄNKORS MAN är den elfte boken i Denise Rudbergs elegant crime-serie om den ovanliga och älskade förundersökningsledaren Marianne Jidhoff. Återigen bjuder hon in sina läsare bakom förseglade portar på Östermalms finaste adresser och blottlägger överklassens mörkaste hemligheter.



3.8

3937 recensioner

Penny

2024-02-12

Saknar den så välbekanta och härliga myskänslan helt i denna bok. Må bra känslan kring bl.a. Syjuntan, som för mig personligen varit en stor anledning till att jag älskar denna serie (och generellt i Denises böcker) kunde jag inte finna här och det blev motsatt känsla istället. Håller tummarna för nästa bok och uppläsare istället :)

Maria

2024-01-05

Boken är bra det som är väldigt tråkigt är att man bytt ut Anna Maria Käll som läser de andra böckerna innan denna😥

Anonym

2023-11-16

Gillar verkligen den här serien väldigt mycket. Bästa uppläsaren.