(445)

Elixir

ljudbok och e-bok


ELIXIR fortsÀtter dÀr del 4, KALIFEN, slutar.

NÀr Inessa och hennes son Vanya blir bortförda frÄn en stormarknad av FSB-mÀn, beger sig Wolf till Moskva för att hitta dem innan det Àr för sent. Samtidigt utsÀtts Wolfs dotter Julie för ett grovt sexualbrott i Köpenhamn. Wolf tvingas be sina vÀnner i den hemliga kolonigruppen att ta hand om saken, men de skapar fler problem Àn de lyckas lösa.

I Berlin trÀffar USA:s president den ryske presidenten. Ryska maffiapengar ska se till att den konkurssatte amerikanska presidenten hÄller sig utanför situationen i Ukraina. Kan Wolf lyckas rÀdda Inessas liv sÄ att de tillsammans kan hindra ryssarna frÄn att fjÀrrstyra amerikanerna?

”För alla som gillar hĂ„rda spĂ€nningsromaner. Det hĂ€r Ă€r ett tips – och en varning till de som gillar Barnaby och mysdeckare.” Bo Tao MichaĂ«lis, kulturskribent.

”VĂ€lskriven och fartfylld thriller. Styrkan med Wolf-serien Ă€r att otroligt mĂ„nga saker hĂ€nder pĂ„ samma gĂ„ng, utan att det blir rörigt. Handlingen utspelar sig pĂ„ flera olika platser i vĂ€rlden och med smarta referenser till den politiska situation vi befinner oss i.” Ulla Weishaupt, Bogrummet.dk

”Kan absolut rekommendera Elixir – det Ă€r grym underhĂ„llning. För lĂ€saren som inte vill ha trĂ„kigt.” Camille Laugesen, Bogfidusen.dk

"Riktigt bra fortsÀttning! Nis Jacob skriver alldeles förtrÀffligt. Jag vill lÀsa allt han gör."

Fredde Granberg om Kalifen


UpplÀsare: Fredde Granberg
LĂ€ngd:

4.1

445 recensioner

P

2024-02-08

tycker om serien fastnat i den

Andreas

2024-01-05

Bra bok med spÀnning hela vÀgen

Anders

2023-10-30

NÀstan en femma! Lite för mycket storpolitik som gör att jag drar ned till en fyra.