(331)

Eldsystrar

ljudbok och e-bok


Eldsystrar Àr en vass, psykologisk thriller dÀr en tÀt intrig kombineras med bÄde mörker och ovÀntade vÀndningar. Susanne Boll Àr utbildad psykolog vilket avspeglas i de trovÀrdiga personskildringarna.

Vera Liljas favoritklient Ayana kommer inte till den avtalade terapitiden och hennes frÄnvaro oroar Vera. Det visar sig vara en berÀttigad oro.

Vera Lilja Àr en erfaren och omtalad psykolog med mottagning vid Odenplan i Stockholm. Hon Àr en skicklig psykolog, men har under en tid mottagit anonyma hot som blivit alltmer pÄtrÀngande. NÄgon som Àr vÄldsam, krÀnkt och driven av ett glödande hat riktar allt fokus mot Vera Lilja.

I Veras ungdom förlorade hon bÄda sina förÀldrar i en fruktansvÀrd eldsvÄda, dÀr Àven hennes syster blev svÄrt skadad. Vera har i hela sitt liv kÀnt en enorm skuld och försöker sona den genom att hjÀlpa andra. NÀr det visar sig att Ayana Àr kidnappad gör sig det förflutna pÄmint. Det som Vera i ett helt liv försökt att glömma. Veras psykologiska kunskaper sÀtts pÄ spel - det handlar om liv eller död.


UpplÀsare: Maria Lyckow
LĂ€ngd:

3.8

331 recensioner

Annkatrine

2023-09-16

spÀnnande ...Med insikter runt psykisk hÀlsa ..och skuld

Ann-Kristin

2023-03-10

SÄ bra och spÀnnande och bra upplÀsare

Liz

2023-02-21

SpÀnnande och underbar upplÀsare kommer genast att lyssna pÄ nÀsta bok i serien.