(821)

Eko av ett skott

ljudbok och e-bok


Ett skott som förÀndrar allt.

Polisassistent Lina Kruse Äker pÄ ett larm dÀr allt gÄr fel. Ett skott brinner av och en mÀnniska dör. Snart uppdagas att inget Àr vad det verkar. Ett farligt spel avslöjas, men vem stÄr bakom?

Skottet sÀnder en tryckvÄg av vrede genom staden. Protester mot polisvÄld blossar upp och motdemonstranter rustar till medborgargarden. Hur mÄnga ska dö innan vÄldsspiralen fÄr ett slut?

Jack Karlberg fÄr Àntligen Àgna sin poliskarriÀr Ät att bekÀmpa kriminella gÀng, men hans dubbelspel tÀr pÄ relationerna till familjen. Ska han Äterigen ge vika för mc-gÀnget, eller vÄgar han riskera allt?

Eko av ett skott Àr en kriminalroman om utsatthet i ett hÄrdnande samhÀlle. Lisa Bjerre och Susan Casserfelt utkom förra Äret med Ensamt vittne, den första boken i en serie som utspelar sig vid Stockholms t-bana Linje 17. Boken fick ett fint mottagande och jÀmfördes med den omtalade tv-serien Tunna blÄ linjen.

Susan Casserfelt har tidigare utgivit deckarserien Höga kusten som översatts till flera sprÄk och sÄlt i över 250 000 exemplar. Lisa Bjerre har lÄng erfarenhet som journalist och frilansskribent.


UpplÀsare: Gunilla Leining
LĂ€ngd:

4.0

821 recensioner

Camilla

2024-04-22

Mycket bra bok! Gunilla Leining Àr perfekt som upplÀsare!

Lena

2024-04-21

Bra serie och bra upplÀsare

Marie

2024-04-14

Jag som sett fram emot att fÄ lÀsa fortsÀttningen! Och sÄ har dom satt Leining som upplÀsare!! SÀmsta!!