(2)

Efter festen

e-bok


Martin Ă€r pĂ„ vĂ€g hem till Stockholm efter att ha arbetat som modell i New York. Han har saknat gĂ€nget dĂ€r hemma – Paul, CJ och Axel – och deras utsvĂ€vande liv pĂ„ Stureplan. DĂ€r kretsar tillvaron kring dyra bilar, unga flickor och det sköna ruset frĂ„n sprit och droger. Men efter att Ă„ter ha fallit in i gamla mönster, som vĂ€nnerna tycks vara mer Ă€n nöjda med, vaknar Martin en dag upp och undrar vad det egentligen Ă€r han hĂ„ller pĂ„ med. Allt det dĂ€r som han alltid tyckt om att göra kĂ€nns plötsligt menlöst. Varför Ă€r det inte roligt lĂ€ngre? Är det bara han som kĂ€nner sig sĂ„ tom?

Efter festen Àr en rapp Stureplansroman med en stor dos svart humor och skiftande perspektiv. BerÀttelsen framförs i tur och ordning av sÄvÀl huvudpersonerna Martin, Paul, CJ och Alex, som personer i deras omgivning.

Jamel Hamou Àr en roman- och manusförfattare född i Linköping. Han har studerat vid bl.a. University of California men Àr numera bosatt i Stockholm. Johan Schyberg kommer frÄn Lidingö och har bÄde en kandidat- och en masterexamen frÄn Stockholms universitet. Han bor idag i Sydney, Australien. Hamou och Schyberg romandebuterade tillsammans Är 2008 med boken Efter festen.