(2)

Ebbas och Hugos trippelbus

ljudbok och e-bok


Rakt ner i den stora tvÀttbaljan Äkte tvÀttmedelspaketet! Ebba skrattade sÄ hon kiknade. Nu frÀste och sprakade det i vattnet samtidigt som ett berg av lödder vÀxte fram. Ebbas hÀst Hugo hade lyckats med det första buset!

I berÀttelsen om Ebba och Hugo busas det till ordentligt. Stackars Pillan som försöker rÀdda situationerna, men Ebba och Hugo vill bara försöka mer och mer och tar sina galenheter allt lÀngre och lÀngre.

Anette J Mullback Àr född 1960 och har bedrivit ett lÄngt och gediget arbete inom funktionsnedsÀttningsfrÄgor och engagerat sig starkt för att frÀmja personers rÀtt och möjligheter till att röra sig. Bland annat har hon drivit ett behandlingsinstitut för vuxna och barn med neurologiska skador.

Anette Àr estetiskt inriktad och arbetar inom kulturomrÄdet, bland annat med scenografi och inredning inom film-, teaterförestÀllningar och offentliga miljöer.

Anette bor utanför BorĂ„s i en miljö som i boken »Ebbas och Hugos trippelbus« med hĂ€star och hundar som lĂ€gger sig i. Anette debuterar som barnboksförfattare med bilderboken »Ebbas och Hugos trippelbus”.

Mikael Hammarlund Àr född 1989 i Landsbro utanför Vetlanda, men bor sedan 16 Ärs Älder i VÀxjö. Det som lockade honom dit var en gymnasieutbildning med film och tv-inriktning. PÄ utbildningen upptÀckte han snabbt att han lockades minst lika mycket av att arbeta med ljud som bild. Intresset för ljud har sedan bara vÀxt sig större med Ären.

Mikael Àr en kreativ och pÄhittig person. NÄgot som kommer vÀl till anvÀndning i rollen som ljudboksinlÀsare dÀr handling, karaktÀrer och illustrationer ska framföras i ljud istÀllet för text. Han har lÀst in ett flertal barnboksproduktioner för Funkibator förlag. I det arbetet visualiserar han ofta en barnskara framför sig under inspelningen, för att fÄ rÀtta kÀnslan och tilltalet.

Även pĂ„ fritiden frodas det stora ljudintresset och Mikael arbetar pĂ„ egna omfattande ljudboksprojekt.