(14)

Dömd för evigt

e-bok


Alice har lagt det självdestruktiva levernet bakom sig, men en dag ser hon saker som inte är verkliga. Försvunna ärr och snabbläkande sår får henne att ifrågasätta sin mentala hälsa. Dessutom följer en skugga efter henne, en skugga med vingar.?

Valerio är fast i en döende värld plågad av en förbannelse. Han är beredd att göra vad som helst för att häva den och han tror sig veta hur – med gudinnans heliga kronstenar.?

Alice vill bara få sitt normala liv tillbaka och Valerio försöker skydda sitt folk. De tvingas till samarbete för att hitta stenarna och rädda sig själva från undergång?

Dömd för evigt är en mörk urban fantasy om parallella världar, uråldriga förbannelser, vingbeklädda varelser och en dos spirande kärlek.



3.9

14 recensioner

Idas

2021-08-18

Dömd för evigt är en händelserik urban fantasy som innehåller vänskap, mörka varelser och en gnutta kärlek. Handlingen är spännande och snabbläst, men jag fick inte riktigt grepp om karaktärerna och berättelsen bakom de mörka varelserna. Läsaren möter två nya världar som är oerhört intressanta, men enligt mig fick läsaren reda på för lite om dem. Jag är den typen av läsare som verkligen vill fördjupa mig i världar, varelser och karaktärer i böckerna jag läser och jag fick inte riktigt chansen att göra det i denna. Jag tror att handlingen hade blivit ännu mer spännande och intressant om det hade funnits mer djup i berättelserna. Men bortsett från detta så är Dömd för evigt en välskriven urban fantasy som jag starkt kan rekommendera om man gillar övernaturliga varelser och annorlunda världar. Alice och Valerio har ett starkt samband som man bara vill läsa mer om, det var farligt, spirande och härligt att läsa om dessa två karaktärer som drogs till varandra – trots att de egentligen är fiender. Starkt tips till när ni vill läsa något snabbläst och spännande med en handling fylld av varelser och förbannelser! idasrecensioner.se