(5)

Dö nöjd

e-bok


Vi vill med denna bok hjälpa dig att forma ditt liv och se till att det blir precis så där härligt och fullt av upplevelser som du önskar. Varför då? För att du ska ha kul under tiden och kunna dö nöjd. Det är så enkelt.

Livet kan inte vara antingen eller, det måste vara både och. Du måste ha haft motgång för att verkligen uppskatta framgång. Du måste ha upplevt sorg för att kunna känna ren lycka. Först när du förlorat någon uppskattar du fullt ut dem du har nära dig. Livet går inte spikrakt och det betyder inte att det blev fel. Det är så det är, och det är så det bör vara. Så njut av en slingrig väg med vägbulor, nedfallna träd, ösregn, lera och småsten, för rätt vad det är kommer du ut på en raksträcka med strålande sol och fågelkvitter.

I boken delar vi med oss av tips som du kan prova på, berättelser från våra egna liv och exempel på hur vi tänker. Vi hoppas att texten och övningarna bidrar till att du skapar en dialog med dig själv. Att de är till hjälp för att du ska kunna forma ditt liv och våga ta reda på vad som fungerar för dig och vad som får dig att bli nöjd.

Vårt innehåll i boken är alltså inte en massa sanningar om hur det bör vara, utan mer tankeväckare och tips.

Innehållsförteckning

Säg ja till äventyret

Ditt eget framgångsrecept

Ditt önskade liv

Där du står nu

Livet händer varje dag

Det är inte alltid så jäkla roligt

Kavla upp ärmarna och gör

Tiden är begränsad

Återhämtning

Höj dig själv och strunta i andra

Motivationen är ditt bränsle

Att vara bäst och bara tillräckligt bra

Ta ansvar och initiativ

Vanliga anledningar till att det tar stopp

Skaffa en livsguide

Vad är det värsta som kan hända?

Sätt igång

Om författarna

Anna Lindberg är före detta elitidrottare i simhopp. Sandra Ruuda har arbetat som vd för en inkubatorsverksamhet. Tillsammans erbjuder de föreläsningar, utbildningar och coachning kring självledarskap.

Recensioner

"En perfekt bok för att få bättre kontakt inåt och kunna fokusera på det viktiga i livet."

- Agneta Sjödin, författare & programledare

--

Det här är en bok som vill ge dig verktygen för att kunna fokusera på det viktiga i livet. Boken ingår i förlagets serie Kunskap på nolltid.