(604)

Dubbla slag

ljudbok och e-bok


Det fanns en tid dÄ Hanna inte behövde anstrÀnga sig, nÀr hon var en ung lovande advokat. Drömjobbet fick hon utan att ens söka det och karriÀren gick som pÄ rÀls. Men det tog slut, nÄgonstans i samband med att hon blev gravid.

Plötsligt behandlas hon annorlunda pÄ kontoret och stÀmningen blir allt mer rÄ och hÄnfull. Successivt utmanövreras frÄn arbetsplatsen, trots att hon gör allt för att hÄlla sig kvar.

Hemma har hon en familj som krÀver hennes uppmÀrksamhet och mitt i allt sker ett mystiskt dödsfall.

Dubbla slag Àr en smart och vÀlskriven roman om juristen Hanna som försöker kombinera det hÄrda arbetet pÄ advokatbyrÄn med familjelivet.


UpplÀsare: Vanna Rosenberg
LĂ€ngd:

3.3

604 recensioner

Siv

2024-04-14

BĂ€st hittills

Anki

2024-04-10

Okej, hög igenkÀnningsfaktor pÄ att försöka arbeta i krÀvande yrke som smÄbarnsmamma. Lite svajigt vÀxlande i stil mellan allvarlig realism, samhÀllskritik och raljant samtidssatir. TyvÀrr helt fel upplÀsare, Vanna Rosenbergs barnsligt naiva röst passar inte alls med personer och miljöer. Alla klipp i inspelningen Àr störande, det brukar inte vara sÄ hÀr mÄnga/sÄ hÀr uppenbara. Man hör en kraftig inandning som att upplÀsaren gör sig redo för att fortsÀtta, sedan en lÄng tystnad och dÀrefter lite fade-in pÄ rösten.

Caroline

2023-07-18

TrÄkig orkade inte lyssna fÀrdigt, inte alls vad jag förvÀntat mig tyvÀrr