(71)

Du är inte längre min dotter – Bonusmaterial: 16 nya kapitel + samtal med Frida Boisen

ljudbok


Vart fjärde barn misshandlas av en vuxen. Var sjunde tjej blir utsatt för sexuella övergrepp av en vuxen. Frida Boisen var en av dem. För alla som älskade hennes livsviktiga bok Du är inte längre min dotter kommer nu efterlängtat bonusmaterial.

I bonusmaterialet vänder sig Frida Boisen direkt till lyssnarna. Hon berättar om bakgrunden till Du är inte längre min dotter, hon förklarar vad skrivandet betytt för hennes sätt att bearbeta trauman och slår ett slag för vikten av att bryta onda mönster och våga förlåta.

Ljudboken innehåller även 16 nya kapitel, som gör personliga nedslag i Frida och hennes fars relation och liv.

I ett avslutande samtal mellan Frida Boisen och Olga Persson, ordförande för riksförbundet Unizon, diskuteras våld i nära relationer, sexuella övergrepp och missbruk. Vad ska man göra om man själv är utsatt eller om man misstänker att någon närstående är drabbad?


Uppläsare: Frida Boisen
Längd:

4.2

71 recensioner

Johanna

2024-04-12

Bra samtal runt våld

Frida

2024-02-07

Intressant att ta del av fler kapitel från boken. Sista timmen där Frida är i samtal med Unizont får jag riktigt ont i magen av alla minnen det väcks i mig, men även för de som inte blivit utsatta för våld själva - är det mycket bra tips och tänkbara saker som man bör känna till när så många människor är utsatta för våld.

Sofia

2022-07-12

Så himla bra sammanfattning och så viktigt ämne att prata om!❤️