(301)

Du ser ju inte sjuk ut

ljudbok och e-bok


”Jag har varit sövd över 50 gĂ„nger, fĂ„tt över 200 kortisoninjektioner, testat mer Ă€n 10 olika mediciner och genomgĂ„tt 3 operationer. Jag skriver den hĂ€r boken av flera olika anledningar, men frĂ€mst för att jag inte Ă€r ensam. Trots att vi som har den hĂ€r sjukdomen ibland kĂ€nner oss ensammast i vĂ€rlden sĂ„ Ă€r vi inte det. Över en miljon svenskar lever med nĂ„gon form av reumatisk sjukdom. En av tio. Ta in det.”

Nicole Falciani har bloggat sedan hon var i tidiga tonĂ„ren och Ă€r idag en av vĂ„ra största medieprofiler. Men vĂ€gen dit har varit allt annat Ă€n spikrak. NĂ€r Nicole var sex Ă„r gammal mĂ€rkte hon och hennes förĂ€ldrar att nĂ„got inte var som det skulle – men det skulle ta ytterligare mĂ„nga Ă„r innan hon slutligen fick diagnosen reumatism. I den hĂ€r boken berĂ€ttar hon öppenhjĂ€rtigt om uppvĂ€xten och sitt liv. Om topparna och dalarna, om mĂ€nniskorna som hon förlorat lĂ€ngs vĂ€gen och de som troget stĂ„tt kvar nĂ€r det kĂ€nts som livet rasar. Hennes personliga berĂ€ttelse varvas med fakta om sjukdomen och rĂ„d och tips till andra med reumatism eller annan kronisk sjukdom, till deras nĂ€rstĂ„ende och vĂ„rdpersonal.

Du ser ju inte sjuk ut Àr en drabbande, viktig och personlig berÀttelse som inte lÀmnar nÄgon oberörd.


UpplÀsare: Nicole Falciani
LĂ€ngd:

4.0

301 recensioner

Frida

2023-05-30

Bra och viktigt innehÄll. Behaglig upplÀsare

Sofia

2023-03-12

GrÀt under hela boken dÄ jag kÀnde igen mig enormt mycket. Tack för alla tips, all info och för att du skrev denna boken Nicole för oss reumatiker

Leah

2023-01-15

VÀldigt bra beskrivet om hur det Àr att leva med en sjukdom som inte syns och att inte bli trodd!