(125)

Du och jag, Speedy

ljudbok och e-bok


Sofie vill inte flytta! Vem vill egentligen frÄn en storstad som London till en liten hÄla i SkÄne? Men det Àr inte Sofie som bestÀmmer och hon mÄste följa med sina förÀldrar till Humleby. Byn Àr raka motsatsen till London och hÀr bor till och mer fler hÀstar Àn mÀnniskor. Och Sofie som Àr rÀdd för hÀstar ... Som om detta inte var nog sÄ har hennes förÀldrar skaffat henne ett sommarjobb pÄ det lokala travstallet. Sofie saknar England, sin bÀsta vÀn, sitt gamla liv... Kommer hon nÄgonsin att trivas hÀr?

Sofie flyttar frÄn storstaden London till en liten by i SkÄne. OmstÀllningen blir omtumlande, men snart trÀffar hon valacken Speedy och tillvaron blir lite lÀttare. Stall HumlebygÄrden Àr en serie om hÀstar, vÀnskap och relationer.

Malin Stehn började skriva egna texter redan som sexÄring och hade ocksÄ lÀnge en dröm om att bli popstjÀrna. Hon har Àven jobbat lÀnge inom förlagsbranschen, som redaktör. Hennes romandebut Mallgrodor och gitarrgudar blev en blandning av hennes tvÄ intressen: skrivandet och musiken. FörfattarkarriÀren har efter detta blomstrat och hon har nu skrivit över 40 barn- och ungdomsböcker.


UpplÀsare: MÀrta Lundin
LĂ€ngd:

4.5

125 recensioner

Tuva

2023-03-21

Lite lÄngtrÄkigt annars super bra!!

L

2023-01-31

👍👍

Lykke

2022-10-04

Den hĂ€r boken var sĂ„Ă„Ă„Ă„ bra!😍😍 Igentligen ver jag inte vad jag gillar med den. Allt liksom bara Ă€r sĂ„ bra! Jag önskar att det kommer en tvĂ„a nĂ€r Sofi börjar skolan och ser om hon fortsĂ€tter att gĂ„ till stallet, och om hon lĂ€r sig rida och sĂ„â€ïžâ€ïžâ€ïž