(1809)

Du nalkas ljuva sommar

ljudbok och e-bok


VĂ„ren har Ă€ntligen kommit till Sardinön - men i Ă„r Ă€r det inte bara sprittande vĂ„rkĂ€nslor som Ă„rstiden för med sig. Som frĂ„n ingenstans dyker Ousman upp och gör sig hemmastadd i den lilla idyllen. Han Ă€r trevlig och hjĂ€lpsam, men Emelie kan Ă€ndĂ„ inte hjĂ€lpa att hon blir störd av hans nĂ€rvaro. Åt vilket hĂ„ll hon Ă€n vrider huvudet verkar han vara dĂ€r. Och varför har han plötsligt Ă„sikter om Linns graviditet och hennes förhĂ„llande med Oskar? Men samtidigt mĂ„ste livet gĂ„ vidare och Emelie vĂ€ljer att försöka fokusera pĂ„ att arrangera Sardinöns första konstutstĂ€llning.

I takt med att sommaren nÀrmar sig blir Ousman alltmer populÀr bland vÀnner och bekanta, samtidigt som spÀnningarna pÄ ön stiger. Oskars farmor bestÀmmer sig för att svartmÄla caféet, Sussis graviditet tar upp mer och mer fokus, och plötsligt stormar det rejÀlt kring Emelie och Andreas. Kommer de lyckas lösa sina konflikter, trots allt som hÀnder runtomkring?

"Du nalkas ljuva sommar" Àr tredje delen i den mysiga feelgood-serien om Emelie och de andra invÄnarna pÄ Sardinön.

Annika och Jessika Devert Àr systrar och kommer ifrÄn Göteborg. Tillsammans har de skrivit flera barnböcker och vuxendebuterade Är 2020 med feelgood-romanen "Nu Àr det jul igen".


UpplÀsare: Katharina Cohen
LĂ€ngd:

4.1

1809 recensioner

Gisela

2024-04-23

SÄ bra böcker.

Kristin

2024-04-19

Fin bok som övriga i serien ⭐

Annika

2024-03-12

SÄ bra bok om mÀnniskorna pÄ Sardinön, sÄ trevlig och lÀttlÀst. Bra upplÀsare ocksÄ.