(204)

Du, bara

ljudbok och e-bok


"Frank, det hÀr Àr min lillebror John."

Han tittar upp och ser pÄ mig.

Jag hÄller andan.

Hans ögon Àr elektriska. Svarta som ett natthav dÀr blixten slagit ner. Utan att slÀppa mig med blicken reser han sig upp, ler och strÀcker fram handen. Jag tar tvÄ steg fram och fÄngar den. Hans handflata Àr sval.

"Hej John."

Du, bara Àr en romantisk och hjÀrteknipande historia om sextonÄriga John som blir kÀr i den tvÄ Är Àldre Frank. Frank Àr oturligt nog redan Àr tingad av Johns storasyster Caroline. Och Caroline Àr van att fÄ som hon vill. John Àr van att backa, men det tÀnker han inte göra nu. Dessutom har Frank en egen vilja. Och ett krossat hjÀrta i bagaget, vilket krÄnglar till saker.

Det handlar ocksÄ om en bÀstis, ett bÄthus, en pappershandel, ett hustak med utsikt över hela Uppsala, Nick Drake, RÀddaren i nöden, tusen papperstranor och trÀdgÄrdsrosor frÄn SvartbÀcken. Och sÄ en hel del sex.

Du, bara Àr en smÀrtsamt Àrlig och vacker debut om hur kÀrleken alltid gör som den vill.


UpplÀsare: Arvid Sand
LĂ€ngd:

4.0

204 recensioner

Kent

2022-08-30

Tycker inte den var bra

Anna

2022-07-30

Finally a Swedish M/M romance worth reading!

Antonia

2021-05-20

Helt magisk. Har lĂ€st boken tvĂ„ gĂ„nger, hört den en. Är inte helt sĂ„ld pĂ„ berĂ€ttarrösten, men berĂ€ttelsen Ă€r sĂ„ fin att det gĂ„r Ă€ndĂ„. Tack Anna, den hĂ€r boken ligger varmt kring mitt hjĂ€rta!