(52)

Drömmen om lycka/För alltid och för evigt?

e-bok


Drömmen om lycka Trots en längre tids frånvaro söker sig doktor Izzy Bailey tillbaka till barnavdelningen på St Pirans sjukhus. Om det inte vore för den charmige sjuksköterskan Diego Ramirez skulle hon kanske ha vänt på klacken redan efter den första tuffa arbetsdagen – men något hos honom får henne att vilja stanna.

Izzy har haft en svår tid. De synliga ärren har försvunnit sedan länge, men inombords är hon en skugga av sitt forna jag. Dessutom är hon gravid. När Izzy riskerar att tvingas föda för tidigt finns Diego där för att stötta henne... Kan det här vara början på hennes nya liv och den envisa drömmen om lycka och kärlek?

För alltid och för evigt? Akutläkaren Erin Taylor har aldrig upplevt äkta kärlek, så när hon möter sin nye chef Eamon Chapman väcker han känslor som hon aldrig känt förut.

Att Erin skiljer sig från mängden upptäcker Eamon direkt. När övrig personal visar medkänsla och empati, är Erin distanserad och nästan kylig. Vad är det som gjort den här vackra kvinnan så rädd för närhet och vänlighet? Ju närmare Eamon kommer svaret på gåtan, desto mer intresserad blir han av Erin. Men kommer hon någonsin att låta honom få se vad som egentligen döljer sig under ytan?