(962)

Droghelvetet

ljudbok


Kimmo Harjula vÀxte upp i en familj dÀr vÄldet och alkoholen styrde tillvaron. Misshandel var vardagsmat och han utsattes för sexuella övergrepp. För att överleva började Kimmo i unga Är att sniffa lim, röka hasch och dricka alkohol.

Under trettio Ärs tid var droger, vÄld och kriminalitet hans liv - men till slut hittade han en vÀg ut ur misÀren. Idag Àr Kimmo Harjula drogfri och arbetar som terapeut.


UpplÀsare: Carl Jacobson
LĂ€ngd:

4.3

962 recensioner

Miha

2022-10-29

Först vill jag TACKA DIG KIMO❀ för att jag Ă€r dĂ€r jag Ă€r i dag. Du var en av fĂ„ som sĂ„g igenom mig och fick mig att mjukna. Och fick mig att kunna respektera mig sjĂ€lv. Du Ă€r en kĂ€mpeđŸ€© Gud vad jag grĂ€t under vissa delar av boken den inlevelsen samtidigt som jag började skratta. En hemsk historia men viktig för mĂ„nga att fĂ„ höra. LÄS KRAM Mia

Pariah

2022-10-21

Vilket jĂ€kla öde och vilken styrka att till slut övervinna allt helvete och ta sig över kanten levande. Han sig ofta kĂ€nna sig som Hulken igen, nĂ€r han fick i sig en stor fix - men den största HULK blev han sen. NĂ€r han trots alla tĂ€nkbara helveten och hinder tog sig igenom ALLT och blev en LEVANDE LEVNADSGLAD MÄNNISKA! Sanslöst vackert slut pĂ„ ett fasansfullt tidigare liv - hoppas han fĂ„r mĂ„nga fina Ă„r nu framöver. FEM av FEM i betyg!!!!

Anonym

2022-09-04

SĂ„ hemskt, men sĂ„ bra bok ❀