(46)

Draken

ljudbok och e-bok


Segern känns nära. Svala och hennes allierade är bara ett steg ifrån att skapa det mäktigaste vapnet på jorden – draken. Men när något oväntat inträffar går hela planen om intet.

I Shirin råder en ny ordningsmakt och Svalas inflytande är starkare än någonsin. Efter att ha konfronterats med sina mörka sidor börjar hon inse vilken roll hon har att fylla, att hon är den som ska leda folket mot frigörelse från CC och hans dödsherdar.

En skrämmande upptäckt om chimärerna förändrar allt och Ahren får ett uppdrag av draken. Han ställs inför ett omöjligt val som kommer att avgöra hela Shabalas öde.

Draken är den avslutande delen i Enigmatrilogin. De tidigare delarna Fågeln och Kirin har blivit varmt mottagna av läsarna och fått strålande recensioner.


Uppläsare: Benjamin Hagberg
Längd:

3.8

46 recensioner

Anna

2024-01-16

Nu har jag lyssnat på alla tre böckerna , men tycker att alla tre varit lika . Inte min smak sega uppstoppat skrivet . Hoppades på att det skulle bli bättre , men tycker aldrig det blev det . Men eftersom jag är som jag är ville jag höra hur det slutade .

Åsa

2022-05-23

Uppläsaren låter som ett nyhetsankare.

Saga

2021-11-14

Riktigt bra avslut på serien, mycket action, känslor och livliga karaktärer. Isabelle målar upp allting så starkt och man rycks verkligen med. SPOILERS AHEAD Jag tyckte väldigt mycket om Ilie och Kaisers förhållande och hur det skildrades. Samma sak kan jag inte säga om Tilda och Svala. Jag tyckte att deras relation kom från ingenstans, värmde dock upp till dom senare. Bra på förhållande, inte på meetcutes och växande känslor. Chimärerna...det var en intressant twist men gjorde att dom ej var läskiga längre. Men att guden alla tillber faktiskt inte gillade människorna var genialt. Älskade det. Tyvärr upplevde jag dock det som lite tråkigt att chimärerna blev besegrade så "lätt" sen. Sist men inte minst tyckte jag att sektionerna mellan deras "vanliga" liv och kriget i slutet kändes inklämda och man fick lite whiplash av dom olika tonerna. Det var det. Början och slutet var fenomenalt. Älskade all action, all representation, backstory, dödshedarna, Ahrens utveckling, hur allting knöts ihop tillslut och karaktärernas beslut. Alla karaktärer är väldigt tydliga och starka. Det var ingen karaktär som inte kändes äkta för mig. Isabelle är riktigt bra på sorg också, i början fick hon mig nästan att acceptera att jag inte skulle få läsa mer om Svala. PS, Inte stenhårda och kalla Ilie kommer förevigt att ha en plats i mitt hjärta, scenen när han kollade i Svalas ritblock eller i slutet när han såg nephilim. <3333