(2200)

Dottern

ljudbok och e-bok


”Jag ska berätta vad som hände i Tulisaari.”

Så lyder Annikas sista ord till sin dotter Emilia. Kort därefter omkommer hon i en olycka och hemligheterna tar hon med sig i graven. Emilia blir till en början förlamad av sorg, men när sorgen övergår i nyfikenhet bestämmer hon sig för att gräva i moderns mystiska förflutna. Efterforskningarna tar henne till det lilla samhället Tulisaari i Finland, platsen där Annika växte upp, men lämnade för gott efter en stor tragedi. Omedveten om faran hon utsätter sig för försöker Emilia ta reda på vad som verkligen hände i Tulisaari den där sista sommaren. Men snart blir det tydligt att det finns någon som inte vill att sanningen kommer fram ...

"Dottern" är den första, fristående delen i Sara Önnebos trilogi "Morden i Tulisaari", som utspelar sig i ett litet finskt samhälle. En plats där det förflutna på olika sätt inverkar på nutiden.

Sara Önnebo bor i Skåne med sambo och två barn. Hon har tidigare levt och arbetat utomlands i cirka 15 år, bland annat i Melbourne, London och Barcelona. Hon har en PhD i molekylärbiologi och privat är hon mest intresserad av språk, att skriva, läsa samt lära sig om andra länder och kulturer.



3.8

2200 recensioner

HeleneA61

2024-02-24

Lite trög i början men sen blev den bara bättre och bättre

Anonym

2024-02-16

Väldigt fängslande 🤨 Finns det någon fortsättning 🤔

cecilia

2024-01-02

Intressant och spännande berättelse. Fina miljöbeskrivningar.